Et spørgsmål om Michael
- eller bare en smule klarhed
Af Jan E. Hansen

Mandag eftermiddag indløb meddelelsen om at Michael Johansen havde skrevet en 4-årig kontrakt med AB. En nyhed som kom som en skuffelse for de fleste af os. Det har da heller ikke ligefrem manglet reaktioner rundt omkring i FC-kredse, ikke mindst på debatforaet Sidelinien. Mange har været ærgerlige, forbitrede og direkte rasende og egentlig forståeligt nok, da Michael Johansen for de fleste os er indbegrebet af FC Københavner.

03.02.00

Læs mere...

 

Status over efteråret 1999
Af Fusionsnipserne

Her godt og vel en uge efter sæsonafslutningen i Superligaen har skrivende Nipser alvorlige abstinenser efter suset fra C-tribunen. Som et lille hjælpe-fix har jeg derfor kigget lidt på den forgange halvsæson. Der er ingen tvivl om at man resultatmæssigt ikke kan være tilfreds, men der er alligevel en del ting, der giver grund til en forsigtig optimisme.

07.12.99

Læs mere...

 

That's Entertainment A/S (Not)!
- et navn er ikke bare et navn
Af Jan Erik Hansen

I forbindelse med offentliggørelsen af klubbens flotte regnskab for et par uger siden dukkede der en lille bemærkning op, som siden har skabt en del debat i fankredse. Sagen om at selskabet bag fodboldklubben FCK vil skifte navn på den kommende generalforsamling for aktionærer. Fra FC København A/S til Parken Sport & Entertainment A/S.

24.10.99

Læs mere...

 

Dommerstatistik
Af Fusionsnipserne

Hvordan klarer FCK sig med hvilke dommere? Er der mere held ved Peter Mikkelsen end Lars Gerner? Hvem har FCK haft som dommer flest gange? Fusionsnipserne bringer en dommerstatistik for samtlige superligakampe F.C. København har spillet.

27.09.99

Læs mere...

 

Farvel til Sidelinien
Af Debatredaktionen (Nikolaj Steen Møller, Jan E. Hansen og Henrik L. Poulsen)

Så er det slut i denne omgang – i hvert fald for vores vedkommende. Debatforummet Sidelinien lukker, og når det åbner igen bliver det drevet af FCKFC.

26.06.99

Læs mere...

 

Årets spiller 1998/99
Af Fusionsnipserne

Fusionsnipserne kårer årets spiller (med hjælp fra FC Cheerleaders...).

18.06.99

Læs mere...

 

Fans uden grænser
Af Fusionsnipserne

Forårssæsonen 1999 har formentlig været den mest skuffende i klubbens historie. Forventningerne til den sportslige succes var, efter købet af Brian, og ansættelsen af Danmarks bedste træner, på sit højeste. Ja selv økonomisk var vi førende, med den bedste sponsorkontrakt i Danmarks historien.

01.06.99

Læs mere...

 

Om fodbold, dåseøl, jyder og andre pudsigheder...
Af Fusionsnipserne

Ret langt fra Parken kunne man høre jyderne. Først troede man at man befandt sig i en svensk skov i tiden omkring elgsdyrenes parring, idet lydene umiskendeligt lød som en brunstig elgtyrs parringsbrøl. Senere erfarede man så, at der blot var tale om stærkt Ceres Royal (bland ølnydere også kendt som "bræk på dåse")-påvirkede aalborgensere, og at der rent faktisk var tale om en form for kommunikation. Helt tæt på kunne man endda tyde, at hele sætninger til tider blev dannet, og "vi ligger nummer et"-modellen blev ret flittigt brugt.

19.05.99

Læs mere...

 

Minianalyse af Superligaens tilskuertal
Af Fusionsnipserne

En minianalyse af Superligaens tilskuertal foretaget efter sæson 1998/99s 28. spillerrunde.

18.05.99

Læs mere...

 

Regnvejr, fodbold og kunsten at kombinere det
- En fodboldsulten fusionsnipsers oplevelser i Bergen.
Af Fusionsnipserne

Langsomt begyndte længslen tilbage til Parkens grønne græstæppe at indfinde sig. En nagende fodboldsult, der eller mest er kendt fra de lange og triste vinterpauser i Superligaen. Langsomt tog de tågeinhyllede fjelde form som Parken for mit indre øje, og det indre øre syntes bestemt, at regnens trommen lød som jublende FCK-fans.

20.04.99

Læs mere...

 

En fremmed i sin egen by
Af Fusionsnipserne

På plads på vores sæder på Øvre C, 12. række. Vores pladser er intet mindre end kickass. Det er noget usædvanligt at være deroppe, når man er vant til at stå nedenunder. Man kan se ud over hele stadion, bortset netop fra vores eget åndelige hjem. Og man kan meget tydeligt se, da Roliganforeningen på Nedre B ruller deres store rulleflag ud, en 40 meter bred udgave af Dannebrog med en masse reklamer på. Og det man tydeligst ser er at de har rullet flaget ud på hovedet. Allerede nu er den dyre billet tæt på at have givet fuld valuta.

29.03.99

Læs mere...

 

Quiz med Kim Milton Nielsen
- har du check på fodboldreglerne?
Af Fusionsnipserne

 

17.03.99

Læs mere...

 

Sølvræven - live
- et afslappet referat fra "Andersen vs. fans"-aftenen i Sportscaféen
Af Fusionsnipserne

Afslappet fordi det hele foregik på den måde denne tirsdag aften d. 2. marts. Forstået sådan at opsætningen var meget improviseret og tonefaldet ganske upretentiøst. Christian Andersen tog simpelthen opstilling bag baren med en mikrofon, smøger og en Carlsberg-fad, hvilket faktisk var hyggeligt charmerende.

03.03.99

Læs mere...

 

Interview med Flemming Østergaard
Af Fusionsnipserne

Torsdag eftermiddag besøgte to Fusionsnipsere Flemming Østergaard - midt mellem to-tre telefoninterview og optræden i Løvetimen. Don Ø. var tydeligt mærket af at have været på kontoret fra kl. 4.30. 12-14 timers arbejdsdage gør et eller andet ved folk. Vi var interesserede i at for styr på, om de i den senere tid fremsatte postulater, overhovedet havde noget på sig.

26.02.99

Læs mere...

 

Et alkoholsvagt produkt
Af Fusionsnipserne

På podiet var de to Flemminger Østergaard og Toft, som offentliggjorde halvårsregnskabet for juli-december 1998, og ikke overraskende havde Østergaard svært ved at skjule sin tilfredshed med tallene. Resultatet var et overskud på 9,5 mio. kroner for hele FCK-koncernen. Og nu er den udsendte ’Nipser ikke specielt regnskabskyndig, men det er da en pæn sjat penge.

22.02.99

Læs mere...

 

Interview med Christian Andersen
Af Fusionsnipserne

Først skal spillerne i fysisk form, og lære at spille den form for fodbold som jeg kalder F.F. (flydende fodbold). Hver gang en spiller slipper bolden, skal han rykke i position igen. Jeg vil ikke se en spiller der stopper op når han har sluppet bolden. Det er noget, der tager noget tid at lære, men når det er indøvet kan det være det der gør forskellen.

08.02.99

Læs mere...

 

Sæsonstart 1999
Af Søren Naundrup Jensen

F.C. København indledte søndag forårssæsonen med en gang træning og et efterfølgende pressemøde.

Informationschef Flemming Toft indledte med at dele programmet for foråret, samt en oversigt over spillertruppen ud, og fortalte bl.a. at informationerne til pressen ville kommer mere systematisk og der i forårssæsonen ville være et ugentligt pressemøde.

18.01.99

Læs mere...

 

Om kun at elske sig selv
Af Nikolaj Steen Møller

Det var en højst forbløffende affære at høre de to største fangrupper i Brøndbyhallen ved B.T.-cup – Brøndbys og F.C. Københavns fans. Selv placeret ved tv-skærmen…

05.01.99

Læs mere...

 

En verdensstjerne og en provinspresse
Af Nikolaj Steen Møller

Så kunne pressekorpset stille spørgsmål, og man må undres: de havde ventet i ti år på at se Brian Laudrup spille for en dansk topklub, og ikke én eneste ting kunne de spørge om, som var over det fornærmende banale niveau. Det var som at være til pressemøde med dronningen, bortset fra at ingen talte med fransk dialekt.

10.11.98

Læs mere...

 

Tre mand frem
Af Fusionsnipserne

Parkens Selskabslokaler, 22. september 1998.

Ca. en gang om året afholder FCKFC en aften, hvor medlemmerne kan komme til at stille spørgsmål til FCK’s topfolk – denne aften var de deltagende Peter Nielsen, Niclas Jensen og Flemming Østergaard.

27.09.98

Læs mere...

 

Fodbold i Kina
Af Philip Belling Magnussen

Jeg kom en time før kick off, hvor der var samlet små 5000 mennesker der alle larmede. Ingen sang, bare larm. Det gjaldt om at overdøve sin sidekammeret. Folk havde medbragt horn, trompetter, grydelåg alt hvad der gav lyde fra sig. Det gav en decibelstyrke
som til en Prodigy-koncert.

21.09.98

Læs mere...

 

Fusionsnipser til finsk fodbold II
Af Fusionsnipserne

Kampen stod mellem de lokale helte FC Ilves og Pyry Nokia. Det var en forholdsvis velspillet kamp, der endte 6-2 til FC Ilves. De spillede hurtigt kombinationsspil mod et typisk kontrahold, der dog havde en forward, der gav deres udsendte minder om legendariske Manne.

09.09.98

Læs mere...

 

B. 1903's 1. Senior - forårsstatus
Af Fusionsnipserne

Da Fusionsnipserne stadig forsøger at udvikle os, bl.a. med stof fra moderklubberne vil vi som en lille optakt til efterårsturneringen give et kort resume af B.1903s 1. hold indsats i foråret.

20.08.98

Læs mere...

 

Fusionsnipser til Finsk fodbold
Af Fusionsnipserne

Deres udsendte fusionsnipser, der alligevel var i Helsinki, besluttede at tage ud og kigge på en kamp i den finske Veikkaus Liiga, som er den øverste finske liga. Kampen stod mellem det lokale PK-35 og FC Jazz fra byen Pori på den finske vestkyst. PK-35 ligger i øjeblikket på 3. pladsen, mens FC Jazz ligger sidst.

16.06.98

Læs mere...


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-2000
Sidste rettelse: 3. februar 2000