Nu er første halvdel af turneringen overstået og det er på sin plads med et lille tilbageblik

B. 1903's 1. Senior - forårsstatus

Da vi på Fusionsnipserne stadig forsøger at udvikle os, bl.a. med stof fra moderklubberne vil vi som en lille optakt til efterårsturneringen give et kort resume af B.1903s 1. hold indsats i foråret. Fremover vil vi følge op på holdet ved at bringe resultater og stillinger. Her er et lille tilbageblik på første halvdel af turneringen!

Engang for meget længe siden, i en kold tid kaldte den nye træner Jesper Wiemer til samling. Udover de gamle 03’ere kunne han byde velkommen til mange nye og spændende spillere. Træningskampene; tolv i alt skulle bruges til at finde det hold som måske kunne bringe B.1903 op fra serie 1 i københavnerserien!

Træningskampsresultaterne var rimelige gode, bl.a. kan nævnes 0-0 mod Brønshøjs Danmarksseriehold og en 5-0 sejr over et københavnerseriehold. Opstartsfasen viste at holdet kunne være med og det var med positiv og optimistisk indstilling at sæsonen gik i gang.

Første kamp var på hjemmebane mod FB og med ti (tolv inklusive træner og holdleder) debutanter i truppen tabte B,1903 helt fortjent 1-3, Magen til uengageret indsats skal man lede længe efter, så den kamp springer vi let og elegant over.

Anden kamp vat mod Brønshøj; træner Jesper Wiemers tidligere klub, en klub hvorfra vi også havde hentet tre spillere. Som det blev sagt den søndag morgen i april: "Der er intet hold vi hellere vil vinde over, men vi må se i øjnene at vi nok også er det hold Brønshøj helst vil slå". Kampen var meget lige og vi udligner Brønshøjs 2-0 føring, styrer kampen og bevarer presset, men kun for at se dem score til slutresultater 2-3 tre minutter før tid!! Surt show, den kamp havde vi ikke fortjent at tabe.

To kampe, to nederlag – ja, det gav bekymringer – havde vi været for optimistiske? – var vi ikke bedre? Den spillemæssige fremgang mod Brønshøj blev fulgt op og sejrsråbet kunne endelig lyde fra omklædningsrum 3 efter at Dragør blev besejret med 4-0. På mål af Michael Kirk, Dennis Bo Nielsen, Gregers Gorm og Miguel Larsen. Det var fan’me rart!

Kampen mod GVI startede godt; vi førte fortjent 1-0 ved pausen og det så ud til at vores tredje sejr var hjemme. GVI kæmpede sig flot tilbage i kampen, udlignede og bragte sig endda foran med 2-1. Det så ud til at vi ville tabe kampen, men heldigvis ville indskiftede Simon Munck det anderledes! Tre minutter før tid udlignede han og efter en lille spillepause, hvor vi måtte behandle en fuldesyg! dommer afgjorde han kampen tyve sekunder før tid. En meget heldig 3-2 sejr var hjemme!

Topkampen mod B.93 skulle fortælle os hvor vi egentlig stod. B.93 havde maximumpoint og førte puljen. 0-0 ved pausen var heldigt, for vi spillede meget ringe i første halvleg. I anden halvleg overtog vi spillet og var flere gange tæt p at score. B.93 viste dog en uhyggelig effektivitet og scorede to gange på kontraløb, så kampen blev tabt 2-0. Lidt ærgerligt for vi kunne have vundet den kamp.

Vores måske værste konkurrent til oprykningen HIK kom på besøg på Lyngbyvejen og vi spillede en meget flot kamp. En føring på 4-0 havde ikke været ufortjent, da HIK udlignede til 1-1 kort før tid. Endnu et pointtab i en kamp hvor vi var bedst.

Vi måtte videre; og trods dumme pointtab var holdet begyndt at vise flot spil, så det var med optimisme vi tog til Valby for at møde bundholdet fra Politiet. De var dårlige og vi vandt 7-1 uden at spille godt!

Så kom det andet bundhold Fremad A på besøg. Her spillede vi godt og vandt sikkert 6-0. Vi hang stadig på, og de to sidste kampe mod Vanløse og Kastrup kunne afgøre om oprykningen var utopi eller ej. Vi lå på en tredjeplads og de lå henholdsvis fire og fem.

Vanløse som i øvrigt blev trænet at en gammel B.1903 1. holdspiller, "Krisser" som der nok er mange der husker, havde ugen forinden vundet over Kastrup og var begyndt at vise flotte resultater. Krissers hold spillede flot fodbold, men var ligesom os handicappet af en meget dårlig bane. En spændende og intens kamp, hvor marginalerne var på vores side blev vundet 2-1, men for fanden – det sidste kvarter var langt!!

Forårets sidste kamp mod Kastrup var flyttet til lørdag, så vi kunne afslutte sæsonen med et grillarrangement på Lyngbyvejen. Kastrup havde ligeledes planlagt en lille fest efter kampen og vi beklager at vi måske ødelagde deres! Vi vandt fortjent kampen 5-0, og målmand Thomas Nielsen brillerede ved at tage et straffespark

Sæsonen var slut og vi lå på en sikker tredjeplads med fem point op til nummer et og to (B.93 og HIK). De sidste kampe havde dog vist at vi godt kunne spille fodbold, så indstillingen er at vi stadig går efter oprykningen!

Træner Jesper Wiemers kommentar til foråret: "På nær de første to kampe, så har spillet været tilfredsstillende. Det bliver svært at nå B.93 og HIK, som begge viser stor stabilitet, men vi vil da gøre et helhjertet forsøg"

Holdet med de mange nye spillere er endelig begyndt at fungere som et hold. Der har været udskiftninger og justeringer undervejs, men træneren har nu fundet sine nøglespillere.

Thomas Nielsen er blevet en solid ankermand i målet og har præsteret mange flotte redninger. I forsvaret udgør anfører Brian Sølvkjær krumtappen og på elegant vis dirigerer han forsvaret, hvor han sammen med Paw Hansen og Claus Gottlob i en trebackskæde nu formår at lukke helt af.

Midtbanen styres af Dennis Bo Nielsen, som sammen med topscorer Michael Kirk står for det kreative. Jacob Jørgensen er blevet rykket i front og har i foråret nok været holdet bedste spiller. Han kan, han vil, men har nok manglet lidt held i sine afslutninger, så hvis han kommer i fulde omdrejninger til efteråret vil han lave mange mål..

Tim Hansen og Jacob Kromann er blandt de spillere som lukker godt af når ovennævnte tre kreative, men til tider dovne spillere mister bolden.

Hele truppen skal dog roses for en god indsats i foråret og det er dejligt at se at reservespillerne kan gå ind og afløse og vise at det ikke er en tilfældighed at de er blevet udtaget til 1. holds truppen.

Alt i alt et godt forår og til trods for den dårlige start, så er vi med i toppen. Vi kan gå efteråret i møde med oprejst pande og måske blive holdet som bringer B.1903 op fra serie 1. Fra efterårets start stiller vi op i F.C. Københavns spilledragt, og selvom vi vil savne den sort/hvid stribede trøje vil vi gøre alt for at vise en god figur i vores nye dragter. Endvidere håber vi at mange B.1903’ere og FCK’ere vil lægge vejen forbi Lyngbyvejen lørdag eftermiddag for at se og støtte os.

 

Stillingen efter forårets kampe

 

k

v

u

t

mål

p

B.93

11

8

3

0

30

-

9

21

27

HIK

10

7

3

0

43

-

10

33

24

B.1903

11

7

1

3

35

-

14

21

22

Brønshøj

11

6

1

4

26

-

26

0

19

Vanløse

11

5

2

4

24

-

22

2

17

Kastrup

11

4

4

3

29

-

23

6

16

KB

10

4

3

3

25

-

25

0

15

GVI

11

2

5

4

17

-

23

-6

11

FB

12

2

4

6

27

-

33

-6

10

Dragør

11

2

4

5

13

-

29

-16

10

Politiet

11

2

0

9

21

-

42

-21

6

Fremad A

11

1

0

10

12

-

46

-34

3

HIK og KB har fået udsat en kamp til efteråret.

Topscorer listen:

Michael Kirk 7

Dennis Bo Nielsen 4

Miguel Larsen 4

Simon Munck 3

Tim Hansen 3

Martin Dahl Jensen 3

Vi ønsker B.1903 held og lykke med efteråret!!


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. august 1998.