Efterårssæsonen 1999

 

Hvorfor tifoer?
Leder af Fusionsnipserne

Er det ærlig talt umagen værd at bruge en formue på at smide penge i at købe store mængder plastic, papir og andet grej for at vise det i et halvt minut og smide det væk?

13.09.99

Læs mere...

 

Medløbere i Parken?
- er folk så vægelsindede? Næppe.
Leder af Fusionsnipserne

Tusindvis af disse mennesker kommer i Parken af den simple grund, at de kan lide det. De er simpelthen glade for at besøge Parken og følge FCK. Også selv om det ikke går godt på banen. F.eks. fordi det er skægt at komme derinde. For det er det – især omkring kampene. Der er tale om et topmoderne stadion. Det ligger midt inde i hovedstaden. Der er en speaker, der får folk i godt humør. Der er smukke piger, der danser. Der er tit en brusende og berusende stemning – ja endda ofte jo værre det går. Især på Nedre C, hvor tusinder af fans igen og igen mødes fordi de kan lide det, og fordi de kan lide hinanden og har et godt sammenhold.

08.09.99

Læs mere...

 

… with a flourish –
En alt, alt for tidlig hyldest til det smukke spil og en af dets udøvere
Leder af Fusionsnipserne

Dem der stadig husker hvordan Gheorghe Hagi scorede fra sidelinien mod USA i VM 1994. Og dem af os, der var ved at besvime af bare henrykkelse efter at have set Barcelona spille på de sene lørdagaftener i halvfemserne, hvor de som dyrker Sex, drugs and football i deres ungdom faktisk kunne få mættet alle disse tre behov af spillere som Stoichkov, Goikotxea, Koeman, Bakero, Salinas, Guardiola, Beguiristain, Laudrup, Romario og ikke mindst den 100% geniale Johan Cruyff og hans psykedeliske, bevidsthedsudvidende fodbold.

29.08.99

Læs mere...

 

Forårssæsonen 1999

 

Svar på tiltale
- Politikens absurde beskyldninger skal ikke stå uimodsagt
Leder af Fusionsnipserne

Da man slog op på bagsiden af Politiken søndag d. 6. juni kunne man læse bundskraberen i alle forsøg på journalistisk at tage stilling til den fankultur, der har udviklet sig i dette land. Det var den ugentlige opsummering af nyhederne, ’Sket i ugen’, der denne gang var skrevet af en Politiken-journalist ved navn Søren Nielsen.

15.06.99

Læs mere...

 

FCK, Brian Laudrup og pressen
- den tvivlsomme pressedækning
Leder af Fusionsnipserne

Interviewet med Laudrup havde form som "Laudrups tale til nationen". Man kunne fornemme hvordan hele landet stod stille i de 20 minutter programmet varede. Trafikken stoppede og folk stimlede sammen om de til lejligheden opstillede storskærme rundt om i landet. Man kunne se hvordan en ærlig Laudrup blev spurgt om…. Ja hvad blev han egentlig spurgt om?

07.06.99

Læs mere...

 

Aldrig vores
- gæstespillet og de falske forklaringer
Leder af Fusionsnipserne

Det er utroligt mange mennesker, Brian skuffer her. Ledelsen; hans tidligere holdkammerater, som jo er dem som nu skal holde sammen uden hans hjælp i en tid, som i forvejen er meget svær; trænerstaben, som prøvede at bygge et hold op omkring en spiller, som de regnede med; og så især de tusindvis af fans, som virkelig har forgudet manden og som han i den grad har svigtet ved at forlade klubben nærmest før det hele er begyndt.

01.06.99

Læs mere...

 

Peter Packness' tavshed
- hvordan tager man afstand fra noget uden at mene det?
Leder af Fusionsnipserne

Det er Packness, der har pisket den hadske stemning op omkring FCK som klub i almindelighed, og Flemming Østergaard som person i særdeleshed. Vi har set Packness aflyse venskabskampe med børn som deltagere, fordi hans mål var at signalere, at man ikke vil have noget med ’dem derinde’ at gøre. Man har set perfide personlige angreb på Østergaard, og man har generelt set en person, der har strakt sig til sit alleryderste for at svine alt til, der har med F.C. København at gøre.

23.05.99

Læs mere...

 

Således talte Fusionsnipseren
- om hvorfor tiden er et dumt svin
Leder af Fusionsnipserne

Men alting kræver sin tid og tiden er en skælmsk satan at lege med, fordi den netop blot tager hvad den nu engang behøver. Sin tid. Man kan intet gøre, kun affinde sig med dens luner.

28.04.99

Læs mere...

 

Ældre ledere finder du i arkivet under Gamle ledere


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1999
Sidste rettelse: 14. september 1999.