Nipserstat.dk [organiseret statistik om F.C. København]
Spillersøgning
Kampsøgning
Udvidet søgning
(kræver login)
Brug af data/kontakt
Hjælp os!
Om Nipserstat.dk
FCK i dag

Kontakt os

Nipserstat.dk bliver bedre og mere fejlfri hvis brugerne hjælper os med at finde fejl og påpege mangler. Vi er derfor meget interesseret i forslag, kommentarer og fejlrettelser. Du er også velkommen til spørge os om andre ting relateret til Nipserstat.dk - fx spændende søgninger du kunne tænke dig at få lavet.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få adgang til de udvidede søgemuligheder (og har en god grund hertil!).

Begrænset brug (citat) af søgeresultater er som udgangspunkt gratis. Det er et mål i sig selv at give alle FCK fans mulighed for at søge her, og citere på f.eks Sidelinien, uden at det koster noget. Vi vil dog så mindeligt bede om at blive angivet som kilde.

Undtagelsen for den generelle regel, er enhver kommerciel anvendelse. Vi forbeholder os retten til at tage betaling for brug af databasen i henhold til alm. ophavsret

Eftertryk af søgeresultater, både skriftligt og elektronisk, er ifølge dansk lovgivning ikke tilladt uden skriftlig tilladelse fra Nipserstat.dk, og forudsætter tydelig kildeangivelse, Kilde: Nipserstat.dk.

Rettigheder til spillerfotos: Peter B. Jensen og Karsten Heitmann

Det gælder fx brætspillet Nedre C og F.C. Københavns brug af databasen til www.fck.dk, Løvetimen, kampprogram eller andet. Samt selvfølgelig alle nyhedsmedier.

Kontakt os ved at skrive til:
Klaus Vejbjerg Lindemann, [email protected]_nipserstat.dk, eller
Henrik Mohr, [email protected]_nipserstat.dk
(Fjern de to _ fra emailadresserne)


chart.dk

Copyright © 1999-2017 Nipserstat.dk. Alle rettigheder forbeholdes.  

Eftertryk af søgeresultater, bÃ¥de skriftligt og elektronisk, er ifølge dansk lovgivning ikke tilladt uden  
skriftlig tilladelse fra Nipserstat.dk, og forudsætter tydelig kildeangivelse (Nipserstat.dk).  

Ide & udvikling: Klaus V. Lindemann og Henrik Mohr