David Nielsen
Martin B. Larsen
Brian Laudrup

KOMMENTAR:

Altid uafgjort mod Silkeborg! Af de sidste 10 kampe har vi vundet de to, men spillet hele 8 uafgjort. Imidlertid har vi ikke tabt til Silkeborg siden d. 11-08-95.

Alt andet lige, så har vi noget bedre fat på Silkeborg hjemme end ude. Blot et enkelt nederlag er det blevet til i 11 kampe, men selvfølgelig har vi da spillet 4 uafgjort.

Ser man på FCK's form p.t., så er det kun B93 der er dårligere, og spillet har vel ærlig talt ikke berettiget til en bedre placering. Derfor er det da også et uafgjort resultat vi må hænge vores hat på på søndag. Det er absolut det mest positive vi kan svinge os op til at turde håbe på.

For godt en måned siden spillede vi naturligvis uafgjort i Silkeborg. Vi kom bagud 2-0, men på en strålende halvleg af Brian, fik vi vendt nederlag til det sædvanlige uafgjorte resultat. Kampen endte 2-2, og Brian og Martin Biil scorede målene.

Det er efterhånden overflødigt at fortælle, at Højer er vores mest scorende spiller, men det er han altså. Todi har scoret hele 3 gange, så hvis han er blevet sin skade kvit, så er det nok ham der skal finde vejen til netmaskerne. David og Thorninger har kun scoret et enkelt tilsammen.

Der er overhængende fare for at det bliver en trist kamp, og budet bliver derfor 1-1, og naturligvis scorer FCK først i anden halvleg, da det nærmest er blevet en vane ikke at nærme sig modstandernes mål i første.

Tilskuermæssigt må vi nok regne med lidt færre tilskuere end det normale, men mon ikke vi kan svinge os op på 9361 selvpinere.

Fusionsnipserne ønsker alle en forhåbentlig god kamp!