25-04-93 Hjemme SUPER T 0-4 Tilskuere: 16.864 Udvisning af Iørn Uldbjerg
13-06-93 Ude SUPER V 3-2 Tilskuere: 18.270 FCK vinder DM 93
08-08-93 Ude SUPER V 1-0 Tilskuere: 14.460
17-10-93 Hjemme SUPER V 3-1 Tilskuere: 9.748
24-04-94 Hjemme SUPER V 2-1 Tilskuere: 24.123
29-05-94 Ude SUPER T 0-1 Tilskuere: 14.642 Udvisning af Lars Højer Nielsen
23-09-94 Hjemme SUPER V 2-1 Tilskuere: 16.779
30-10-94 Ude SUPER V 4-0 Tilskuere: 16.478
17-04-95 Ude SUPER V 3-2 Tilskuere: 15.114
18-06-95 Hjemme SUPER V 1-0 Tilskuere: 36.623
27-08-95 Ude SUPER V 4-1 Tilskuere: 17.117
24-03-96 Hjemme SUPER T 0-3 Tilskuere: 39.640
23-05-96 Hjemme SUPER T 0-4 Tilskuere: 30.891 Udvisning af Per Frandsen, Udvisning af Michael Johansen

KOMMENTAR:
Lad denne jubilæumsdag blive en god jubilæumsdag! Vi har faktisk et 100 kamps jubilæum i søndagens kamp. Det er nemlig superligahjemmekamp nr. 100. Vi har vundet de 47, spillet 29 uafgjort og tabt 23. 164 gange har vi jublet over mål, mens sukkene har bredt sig 133 gange når modstander har scoret.

Jubilæumsmodstanderen er vores tival fra vestegnen, et hold vi længe har haft det svært imod. Tiden hvor vi altid slog Brøndby synes at være lang tid siden. I perioden juni 1993 til august 1995 vandt vi ni ud af ti opgør. Siden hen har vi kun vundet en ud af ni, så nu må det snart være vores tur.

Sidste sæsons fire opgør endte med en sejr og tre nederlag. Første gang i Parken med en sikker 4-1 sejr til os, anden gang i Brøndby, hvor vi tabte 0-2, samt pokalfinalen og sidste kamp i Parken, som begge blev tabt 1-4. Det skal dog siges at vi i alle opgørene viste flot fodbold, og de store nederlag ikke var tegn på at vi var nedspillet.

Vi har, som nævnt, i de tidligere kampe mod Brøndby både oplevet op- og nedture, men ser vi tilbage på de sidste seks år, så har vi stadig et lille overtag, da vi har vundet elleve af de 23 kampe (21 superliga og 2 pokalkampe), mens Brøndby kun har vundet ti. Det er bemærkelsesværdigt, at de to uafgjorte resultater fremkom i de to klubbers to første indbyrdes superligamøder. Imellem disse to første superligamøder havde vi lige en enkelt pokalsejr, men de sidste 20 kampe er altså endt med en vinder.

De før nævnte op- og nedture skyldes at sejre og nederlag ligesom falder i stimer. I perioden 13/6-93 til 24/4-94 vandt vi fire sejre i træk (dejlig tid med bl.a. et dansk mesterskab sikret efter en sejr på Brøndby Stadion!). Herefter fik Brøndby en enkelt sejr, og så tog vi over igen med fem sejre i træk i perioden 23/9-94 til 27/8-95 (også en meget dejlig tid!!). Så havde Brøndby deres gyldne periode på et år og fem måneder hvor de vandt hver gang (meget trist tid!!!), og de har også vundet der sidste tre opgør!

I de tidligere fjorten kampe i Parken mod Brøndby har vi vundet de seks, mens en er endt uafgjort. Brøndby har altså vundet syv gange på vores hjemmebane! Intet andet hold har vi tabt så mange gange til på hjemmebane. Disse resultater giver en gennemsnitlig pointhøst på 1,36 point. I samtlige kampe mod Brøndby har vi gennemsnitligt scoret 1,52 point, så vi har klaret os bedre på Brøndby Stadion end i Parken.

33 mål har vi har scoret mod Brøndby og Lars Højer Nielsen er suveræn topscorer med 7 mål heraf de 4 på straffespark. Ud over Lars Højer, så har Diego, Falch , Peter N., Todi og David prøvet at score mod Brøndby og vi ser gerne flere blander sig i selskabet. Hvad med Goldbæk, Thorninger, Mio og Hemmingsen:???.

Kampstatistikken viser at vi både har fået og givet nogle gevaldige øretæver i de 23 kampe. To gange har vi tabt 0-4- og to gange 1-4 i Parken og en enkelt gang er nederlaget blevet 0-3, men til gengæld har vi vundet 4-1 og 4-0 på Brøndby Stadion, samt 3-1 og 4-1 i Parken. Ni af kampene er dog endt med en smal sejr (1 mål) til det ene hold (6 sejre til os).

Det skal også bemærkes at vi fire gange har været udsat for røde kort i kampene mod Brøndby, og at vi hver gang det er sket har tabt kampen og forladt banen uden scoring!

Tilskuermæssigt kan vi forvente mange tilskuere. Vi har et gennemsnit i Parken mod Brøndby på mere end 25.000. Seks gange har vi rundet de 30.000 med rekord i i pokalfinalen 1998, hvor der var mere end 41.000 tilskuere. Vi kan igen forvente et tilskuertal på over 30.000, selvom ingen af holdene ar kommet helt godt fra start.

Ugen tip er som altid optimistisk og hvor for ikke satse på en 3-1 sejr til os med Todi som første målscorer!!

Fusionsnipserne ønsker alle en god kamp!