21-09-97 Hjemme SUPER U 1-1 Tilskuere: 7.612

MÅLSCORERNE:

Todi Jónsson

KOMMENTAR:

Optakten til kampen mod Århus Fremad bliver forståelig nok lidt tynd, da det er kun er anden gang vi møder dette hold. Statistikken, hvor tynd den end er alligevel medtaget.
Det er nu tredje kamp i dette forår og kampen er en der simpelthen skal vindes. Første kamp mod AB gav en sejr men med middelmådig spil. Kampen mod BIF viste flotte takter især på højrekanten, men det blev ikke produceret de store chancer. Lad os nu kombinere de to kampe, så vi får en sejr efter flot spil.
Nyoprykkerne fra Århus har fået det lige så svært som alle havde regnet med. En plads under nedrykningsstregen var ventet og blev også forudsagt af de såkaldte fodbold eksperter.
En debutsejr mod AGF lovede ellers godt og senere uafgjorte kampe ude mod OB og os, udesejre i Odense og Lyngby, hjemmesejr over Ikast og uafgjort mod Vejle er hvad nyoprykkerne har opnået indtil videre. I de to spillede forårskampe har Århus Fremad dog tabt til AAB og SIF.
Vi formåede kun at spille uafgjort i efterårets kamp, en kamp hvor vi var spilstyrende og Århus Fremad levede på kontraangreb. Vi kom planmæssigt foran efter 14 minutter da Todi scorede på Davids forarbejde. Århus Fremad udlignede efter 25 minutter på et straffespark. Anden halvleg gav meget spil og flere store chancer, men Århus Fremad var også farlige på deres kontraløb og kun en storspillende Karim gjorde at vi ikke tabte kampen. Henrik Larsen og Diego hørte til de toneangivende ude på banen, men det var alligevel Todi, som var tættest på at afgøre kampen, men desværre blev hans lob reddet på stregen af en århusiansk forsvarer.
Uafgjort mod Århus Fremad er ikke godt nok for et hold af vores klasse, men mon ikke vi denne gang sætter dem på plads. Vi gætter på en storsejr på 4-0 foran 8.000 tilskuere.
Fusionsnipserne ønsker alle en god kamp!