David Nielsen

1

FCK - Aarhus Fremad. Fotograf: Niels Gottlieb

KOMMENTAR:

Fjerde opgør mod Århus Fremad, og indtil videre to sejre til F.C. København og en uafgjort. Sidste uges "svipser" mod det andet Århus hold skal vaskes væk, og det gøres nemmest med en flot og sikker sejr over det "mindre" Århus hold.

Nyoprykkerne fra Århus har igen fået det svært, og ligger næstsidst med seks point efter otte runder. De seks point er hentet på hjemmebane med sejre over B.93 og Viborg, mens alle udekampene er tabt.

Vi har tidligere mødt Århus Fremad to gange i Parken. Første gang var i september 1997, hvor vores hold skuffede og kun spillede 1-1, i en kamp hvor vi var spilstyrende og hvor Århus Fremad levede på kontraangreb. Vi kom planmæssigt foran efter 14 minutter da Todi scorede på Davids forarbejde. Århus Fremad udlignede efter 25 minutter på et straffespark. Anden halvleg gav meget spil og flere store chancer, men Århus Fremad var også farlige på deres kontraløb og kun en storspillende Karim gjorde at vi ikke tabte kampen. Henrik Larsen og Diego hørte til de toneangivende ude på banen, men det var alligevel Todi, som var tættest på at afgøre kampen, men desværre blev hans lob reddet på stregen af en århusiansk forsvarer

I anden kamp i Parken åbnede Todi igen målscoringen, men blev overgået af Peter Nielsen, som scorede til 2-0 og til 3-1, som blev kampens resultat. De to målscorere, samt Thomas Rytter var FCK’s dominerende spillere i den kamp.

Sidste møde blev spillet i Århus, hvor vi vandt 6-2, i en kamp hvor Carsten V. Jensen var helt forrygende og lavede tre mål.

De tre mål gør at Carsten V. Jensen har placeret sig øverst på topscorerlisten i kampene mod Århus Fremad, en plads han dog må dele med Todi.

I de to forrige opgør i Parken har der begge gange været lige under 8.000 tilskuere, og mon ikke der kommer nogenlunde det samme til dette tredje opgør.

Det bliver spændende at se om der sker nogle ændringer, nu hvor Kim Brink er tilbage på bænken. Fusionsnipserne ønsker ham i hvert fald held og lykke med gerningen.

Og resultatet…. Ja, det bør være en sikker sejr til F.C. København og gerne på mindst 3-0!!

Fusionsnipserne ønsker alle en god kamp!