Carsten Hemmingsen (str.)
Todi Jónsson
David Nielsen

KOMMENTAR:
Sæsondebut ude mod Vejle er måske ikke den bedste start, da Vejle er et af de Superligahold, som er svære at slå på deres hjemmebane. Det er femte gang vi gæster Vejle Stadion og indtil videre er det blevet til to sejre og to nederlag, hvilket svarer til 1,5 point i gennemsnit. Vi skal dog helt tilbage til marts 1996 for at finde vores sidste sejr i Vejle, men sidste møde blev da trods alt vundet af os.

Sidste kamp i Vejle blev tabt 0-1, på et dumt kontramål, på et fyldt Vejle med støvregn og dårlige pladser, rå pølser og fladt øl!! Det var dengang sæsonens første udebanenederlag! Bedste FCK-spillere i den kamp var Goldbæk og C.V.

Sidste kamp mod Vejle var i Parken på en dejlig påskemandag eftermiddag, hvor solen strålede om kap med løvernes spil i dele af anden halvleg. Kampen blev vundet 4-1 efter en dårlig første halvleg, hvor vi kom bagud 0-1. Goldbæk udligner inden pausen, og i anden halvleg scorer Hemmingsen på straffe, Todi og David. Kampen store spillere var Goldbæk (igen igen) og David Nielsen, men også ros til Hemmingsen.

Til søndagens kamp, må vi undvære Rytter, Diego, Aki, Højer og Martin B, som alle er ude med skader. Kampen kan give debut til Piotr Haren.

23. Kim Madsen

Af tidligere målscorere mod Vejle er Bjarne Goldbæk topscorer med to mål, men både Peter, David og Todi kan med et par kasser overtage denne værdighed.

Målmæssigt siger statistikken at der ikke bliver scoret mange mål i Vejle, tre mål har vi lavet i de fire kampe, mens Vejle har lavet fem!

Tilskuermæssigt viser gennemsnittet omkring 4.600, men mon ikke der kommer flere til søndagens kamp. Vi tror at vi kommer op omkring 7.700

Det skal bemærkes at vi i vores prognose (se leder), forudsiger at begge kampene i Vejle ender uafgjort, så måske er et målfattigt 0-0 i regnvejr en godt bud. Da Fusionsnipserne ikke tager til Vejle for at se løverne tabe point, så vover vi pelsen, skrottet prognosen for et øjeblik og satser en flad tyver på 1-0 til os!!

Fusionsnipserne ønsker alle en god kamp!