25-04-93 Hjemme SUPER T 0-4 Tilskuere: 16.864 Udvisning af Iørn Uldbjerg
13-06-93 Ude SUPER V 3-2 Tilskuere: 18.270 F.C.K. vinder DM 93
08-08-93 Ude SUPER V 1-0 Tilskuere: 14.460
17-10-93 Hjemme SUPER V 3-1 Tilskuere: 9.748
24-04-94 Hjemme SUPER V 2-1 Tilskuere: 24.123
29-05-94 Ude SUPER T 0-1 Tilskuere: 14.642 Udvisning af Lars Højer Nielsen
23-09-94 Hjemme SUPER V 2-1 Tilskuere: 16.779
30-10-94 Ude SUPER V 4-0 Tilskuere: 16.478
17-04-95 Ude SUPER V 3-2 Tilskuere: 15.114
18-06-95 Hjemme SUPER V 1-0 Tilskuere: 36.623
27-08-95 Ude SUPER V 4-1 Tilskuere: 17.117
24-03-96 Hjemme SUPER T 0-3 Tilskuere: 39.640
23-05-96 Hjemme SUPER T 0-4 Tilskuere: 30.891 Udvisning af Per Frandsen og Michael Johansen

KOMMENTAR:
"Brøndby kan vi altid slå" står der på en populær t-shirt, og det kunne vi også en gang. I perioden juni 1993 til august 1995 vandt vi ni ud af ti opgør. Siden hen har vi kun vundet en ud af seks, så det med "altid" skal tages med et vist forbehold.

Når dette læses har vi allerede mødt BIF tre gange i indeværende sæson. Første gang i Parken med en sikker 4-1 sejr til os, anden gang i Brøndby, hvor vi tabte 0-2, også pokalfinalen i torsdag, hvor vi......

Vi har i de tidligere kampe mod Brøndby både oplevet op- og nedture, men ser vi tilbage på de sidste seks år, så har vi stadig et lille overtag, da vi har vundet mere end halvdelen af de 21 kampe (20 superliga og 1 pokalkamp ), mens Brøndby kun har vundet 8. Det er bemærkelsesværdigt, at de to uafgjorte resultater fremkom i de to klubbers to første indbyrdes superligamøder. Imellem disse to første superligamøder havde vi lige en enkelt pokalsejr, men de sidste 18 kampe er altså endt med en vinder.

De før nævnte op- og nedture skyldes at sejre og nederlag ligesom falder i stimer. I perioden 13/6-93 til 24/4-94 vandt vi fire sejre i træk (dejlig tid med bl.a. et dansk mesterskab sikret efter en sejr på Brøndby Stadion!). Herefter fik Brøndby en enkelt sejr, og så tog vi over igen med fem sejre i træk i perioden 23/9-94 til 27/8-95 (også en meget dejlig tid!!). Så havde Brøndby deres gyldne periode på et år og fem måneder hvor de vandt hver gang (meget trist tid!!!). Siden da har der været en sejr til hver!

I de tidligere 12 kampe i Parken mod Brøndby har vi vundet de seks, mens en er endt uafgjort. Disse resultater giver en gennemsnitlig pointhøst på 1,58 point. I samtlige kampe mod Brøndby har vi gennemsnitligt scoret 1,67 point, så vi har klaret os bedre på Brøndby Stadion end i Parken.

Sidste opgør i Parken var en fornøjelse; 4-1 sejr, flotte mål af Peter Nielsen, Morten Falch, Todi Jönsson, David Nielsen. Vi spillede i perioder ganske smukt fodbold.

Sidste opgør på Brøndby Stadion blev tabt med 2-0, men vi spillede i perioder noget af det bedste i lang tid, så noget positivt var der da ved nederlaget.

33 mål har vi har scoret mod Brøndby og Lars Højer Nielsen er suveræn topscorer med 7 mål heraf de 4 på straffespark. Ud over Lars Højer, så har Diego, Falch, Peter N., Todi og David prøvet at score mod Brøndby og vi ser gerne flere blander sig i selskabet. Hvad med Goldbæk, Thorninger, Mio og C.V. ???

Kampstatistikken viser at vi både har fået og givet nogle gevaldige øretæver i de 21 kampe. To gange har vi tabt 4-0 i Parken og en enkelt gang er nederlaget blevet 3-0, men til gengæld har vi vundet 4-1 og 4-0 på Brøndby Stadion, samt 3-1 og 4-1 i Parken. Ti af kampene er dog endt med en smal sejr (1 mål) til det ene hold (7 sejre til os).

Det skal også bemærkes at vi fire gange har været udsat for røde kort i kampene mod Brøndby, og at vi hver gang det er sket har tabt kampen og forladt banen uden scoring!

Da vi ikke kender resultatet af pokalfinalen, og dermed heller ikke de tildelte advarsler, så er det svært at vide om vi har karantæner. Hemmingsen og Martin B. er dog de eneste der er i farezonen.

Tilskuermæssigt kan vi forvente mange tilskuere. Vi har et gennemsnit i Parken mod Brøndby på mere end 23.000. Fire gange har vi rundet de 30.000 med rekord i mats 1996 med 39.640 tilskuere. Vi kan igen forvente et tilskuertal på over 30.000, men desværre ikke ny rekord. 34-35.000 må anses for max i en kamp, som ikke blev det guldbrag vi havde forventet.

Ugens tip afhænger lidt af pokalfinalen. Den tror vi at vi vinder, da BIF’erne har tømmermænd efter deres guldfest. Vi taber måske superligakampen pga. tømmermænd efter pokal sejren!!! Nej, spøg til side; selvfølgelig sætter vi dem på plads og vinder 2-0 i begge kampe.

Fusionsnipserne ønsker alle en god kamp!