(1)

David Nielsen

2

KOMMENTAR:

F.C. Københavns femte opgør mod Århus Fremad, og indtil videre to sejre og to uafgjorte. Tre af de tidligere kampe er spillet i Parken, og Århus Fremad har overraskende fået uafgjort de to af gangene.

Nyoprykkerne fra Århus har også i denne sæson fået det svært, og ligger næstsidst med tolv point efter fjorten kampe. Deres tolv point er hentet ved tre sejre over B.93 og 2 x Viborg, samt tre uafgjorte mod Silkeborg, Brøndby og os.

I sidste runde fik de overraskende (og til stor glæde for mange) uafgjort ude i Brøndby, i en kamp, hvor de med lidt held sagtens kunne have vundet. Århus Fremad pakkede sig med mange mand bag bolden, og så levede de på lynhurtige kontraangreb. De vil nok bruge samme recept i søndagens kamp, og så må vi håbe, at vi er bedre end Brøndby til at åbne deres kompakte forsvar.

Første gang Århus Fremad gæstede Parken var i september 1997, hvor vores hold skuffede og kun spillede 1-1, i en kamp hvor vi var spilstyrende og hvor Århus Fremad levede på kontraangreb. Vi kom planmæssigt foran efter 14 minutter da Todi scorede på Davids forarbejde. Århus Fremad udlignede efter 25 minutter på et straffespark. Anden halvleg gav meget spil og flere store chancer, men Århus Fremad var også farlige på deres kontraløb og kun en storspillende Karim gjorde at vi ikke tabte kampen. Henrik Larsen og Diego hørte til de toneangivende ude på banen, men det var alligevel Todi, som var tættest på at afgøre kampen, men desværre blev hans lob reddet på stregen af en århusiansk forsvarer

I anden kamp i Parken åbnede Todi igen målscoringen, men blev overgået af Peter Nielsen, som scorede til 2-0 og til 3-1, som blev kampens resultat. De to målscorere, samt Thomas Rytter var FCK�s dominerende spillere i den kamp.

I tredje og sidste kamp kom vi bagud med 0-1 i starten af kampen, men Bjarne Goldbæk udlignede på straffespark begået mod Piotr Haren. David Nielsen bragte os i front, men Århus Fremad udlignede desværre i sidste minut. Kampens store spillere var Århus Fremads målmand Niels Christian Jørgensen, som tog alt (næsten!), og vores egen Bjarne Goldbæk, der var her, der, og allevegne.

Vores hidtil eneste møde i Århus, blev vundet af os med 6-2, i en kamp hvor Carsten V. Jensen var helt forrygende og lavede tre mål.

De tre mål gør at Carsten V. Jensen har placeret sig øverst på topscorerlisten i kampene mod Århus Fremad, en plads han dog må dele med Todi Jónsson. Peter Nielsen og David Nielsen er lige efter med to scoringer hver.

I de tre forrige opgør i Parken har der i snit været omkring 7.300, men mon ikke tilstedeværelsen af Brian Laudrup lokker ekstra mange i Parken. Et bud er omkring 14.000!

Det bliver spændende at se hvilke planer Kim Brink har med Brian, og vi er sikre på at han vil blive en stor gevinst for holdet. Fusionsnipserne ønsker ham i hvert fald velkommen hjem og held og lykke med debuten.

Og resultatet�. Ja, det bør være en sikker sejr til F.C. København og gerne på mindst 3-0, og hvorfor ikke med Brian Laudrup som første målscorer!! Kan I forestille jer brølet���. Det må kunne høres helt i London!!

Fusionsnipserne ønsker alle en god kamp!