1

Selvmål

1

KOMMENTAR:

Efter en lille landskampspause er det igen tid til Superligafodbold. Vi er efterhånden nået til 11. spillerunde og søndagens modstander er Lyngby. Vi ligger på en skuffende 8. plads, mens Lyngby ligger på en flot og overraskende 5. plads. Det skal dog bemærkes, at der kun er tre point mellem nr. 4 og nr. 12, så fuld gevinst i denne kamp er meget vigtig.

Før pausen, sluttede vi af med en flot anden halvleg i Aalborg, en halvleg der lover godt for fremtiden. Specielt positivt at se hvordan Thomas Thorninger er kommet i gang. Lyngby tabte 2-3 hjemme til Viborg, i en kamp hvor deres forsvar stod meget dårligt.

Sidste kamp mod Lyngby blev tabt med 1-2 med Thomas Thorninger som vores målscorer. Den kamp blev spillet i Lyngby og huskes desværre mest for den nemme måde Carsten Fredgaard løb fra vores spillere. Den mand er hurtig!! Den kamp spillede vi uden Goldbæk, hvilket kunne mærkes. Peter Nielsen var eneste FCK'er som kunne være sin indsats bekendt!

Sidste gang Lyngby gæstede Parken var i november 97, og her vandt vi 3-2 på mål af Højer, Diego og Goldbæk. Vi førte 2-0, men Lyngby fik udlignet, og først kort før tid kunne Goldbæk lave sejrsmålet, da han tog chancen udefra. Hos FCK var Mate Sestan meget aggressiv i front, og Martin Nielsen fik vel sit gennembrud på den defensive midtbane.

Vi har tidligere mødt Lyngby 21 gange, men kun ni gange i Parken, hvor vi har et lille overtag. Tre sejre til os, to til dem, samt fire uafgjorte er det blevet til, hvilket giver 1,44 point i gennemsnit. Vi har scoret 16 mål mod Lyngbys 15. Sidste hjemmebanenederlag er helt tilbage til 31 august 1994, og af de sidste fire opgør er de to endt uafgjort.

De 32 mål vi har scoret mod Lyngby er sat ind af 16 FCK�ere plus en enkelt Lyngbyspiller (selvmål) Lars Højer er topscorer med fem mål, mens Morten Falch er nærmeste aktuelle konkurrent med tre.

To gange har vi fået en spiller udvist mod Lyngby, da både Lars Højer og Mate Sestan er blevet præsenteret for det røde kort.

Tilskuermæssigt er Lyngby en af superligaens bundskrabere. Vi har et tilskuergennemsnit i Parken mod Lyngby på 6.549, men mon ikke vi samles omkring 8.000 til søndagens kamp.

Vi har ingen karantæner, og da alle vores spillere efterhånden er skadesfri, er det spændende at se hvad tr�ner og sportschef Kim Brink disker op med. Både Rytter og Martin B. er kommet i gang på DS-holdet, men det er spørgsmålet om de allerede er klar til superligabold!

Ifølge vores prognose, så skal vi vinde en og spille en uafgjort mod Lyngby i Parken. Situationen gør at vi er nødt til at tage vores sejr i denne runde, så Lyngby bliver sendt hjem med et nederlag. Hvorfor ikke med 3-1!

NÆSTE RUNDES KAMPE:

BIF - Herfølge

En pointdeling vil passe fint, men et nederlag til BIF ville da også være sjovt!

AB - B.93

Her kan vi kun håbe, men tro - nej, den kamp vinder AB desværre!

AGF - Århus F

Lokalopgør i Århus. Resultatet har ikke den store betydning for os, så lad dem bare dele.

SIF - AAB

Her ser vi meget gerne at SIF tager alle tre point, men uafgjort er vel det mest sandsynlige.