Carsten Hemmingsen (str.)
Bjarne Goldbæk

KOMMENTAR:
Så er det den første af tre udekampe i træk. Disse tre kampe skulle gerne give ni point, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at nå BIF
Vi har tidligere mødt Herfølge ni gange (otte gange i superligaen plus i en enkelt pokalkamp). Nede i Herfølge er det fjerde gang der spilles og vi har vundet de to, spillet en uafgjort og tabt en. Samlet giver det et gennemsnit på 1,75 point, lidt mere end hjemme, hvor vi kun har fået 1,60 point.
Sidste gang vi mødte Herfølge endte kampen 3-1 til os på en råkold efterårsdag. Vi havde været bagud med 0-1 efter et fælt drop af Karim. Vi satte dog tingene på plads og med Morten N., David og Goldbæk som målscorere vandt vi sikkert. Det var en kamp, hvor Goldbæk, trods en stor "afbrændingsprocent" virkelig imponerede. C.V. var en anden der bør fremhæves.
Sidste kamp i Herfølge var en meget dramatisk kamp som endte 2-2. Vi kom foran tidligt i kampen på et mål af David og styrede hele første halvleg. Herfølge udlignede tidligt i anden halvleg, og kampen så ud til at ende 1-1, men få minutter før dommerens slutfløjt scorer Carsten Hemmingsen på et straffespark begået mod Larsen. Tidligere i kampen havde en ellers velspillende Goldbæk haft et lignende tilbud, men desværre blev hans skud reddet af Herfølges målmand Kai Larsen. Sidst i kampen udligner Herfølge til det for os lidt skuffende resultat 2-2. Kampen store spillere hos FCK var Hemmingsen, Goldbæk og Larsen
Nu skal vi igen til Herfølge - glemt er det forfærdelige 0-4 nederlag fra sidste forår, vi ligger i top, mens Herfølge skal passe på på at de ikke kommer for tæt på stregen.
Thomas Rytter , som udgik med lyskeproblemer håber på at være klar, men intet vides med sikkerhed endnu.
Michael Mio står til karantæne, hvilket betyder omrokeringer i forsvaret. Måske rykkes Rytter eller C.V. ind i det centrale forsvar eller måske bliver der comeback til Aki.
Af de femten mål vi har scoret mod Herfølge, er landsholdspiller Per Frandsen noteret for de tre, mens David er noteret for to. Syv andre fra truppen har scoret et enkelt deriblandt C.V. og Mio!
Tilskuermæssigt er Herfølge et bundhold. Det er det hold vi har haft næstmindst tilskuergennemsnit i mod af alle superligaholdene. I snit er det kun blevet til 4.536 tilskuere. I Herfølge er gennemsnittet så lavt som 2.825. Men mon ikke vi denne gang kan forvente et stort antal tilrejsende FCK'ere, så vi kommer op over 5.000 tilskuere. (bare to sølle familietribuner, må der sgu' kunne skrabes sammen)
I følge vores prognose (se statistik) skal kampe vindes og det gør vi også! Vi tror, at vi vinder kampen med 3-1, og at David scorer igen!
Fusionsnipserne ønsker alle en god kamp (og god tur til Herfølge)