FC København - Aarhus Fremad (21/09/97):

Optakten til kampen mod Århus Fremad bliver forståelig nok lidt tynd, da det er første gang vi møder dette hold. Derfor er statistik, tidligere kampe og målscorere udeladt i denne uges optakt.

Nyoprykkerne fra Århus har fået det lige så svært som alle havde regnet med. Sølle fire point og en næstsidste plads er hvad oprykkerne har formået i indeværende sæson. En debutsejr mod AGF og et enkelt point ude mod OB er resultatet efter 8 spillerunder.

At møde en oprykker er svært for nogle hold, men ikke for os. Ikast fik tæsk for et par uger siden. AB og Hvidovre havde vi ikke mange problemer med, så vi vil her konkludere, at oprykkere er ren løvemad Måske er de for imponerede over at skulle møde os! Derfor har vi vores prognose også kalkuleret med 9 point i de tre kampe mod Århus Fremad!

Vi har fået 5 gange så mange point og har sat os sikkert på førstepladsen. Søndagens kamp er en kamp, som skal vindes. Frygten for at undervurdere Århus Fremad er der, men vi ved alle, hvordan medierne vil behandle os, hvis det skulle gå galt! Men kære venner, det gør det ikke - vi vinder den kamp - og vi vinder den sikkert. Vores bud i denne uge er 3-0 (måske lidt mere!!)

Vi har p.t. ingen nye skader og ingen karantæner, så mon ikke Karlsson kan stille et hold, der viser opkomlingene fra Århus, hvem der regerer i Parken!

Det lader til, at vores flotte spil lokker københavnerne i Parken, og vi tror, at selv mod et ikke særlig spændende provinshold som Århus Fremad, at der vil komme mindst 7.000 tilskuere til søndagens kamp.

Fusionsnipserne ønsker alle en god kamp!


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.