24. maj

DR2:
I Efter Deadline 23.00-23.20 er Flemming Østergaard gæst.

Berlingske Tidende:
Sepp Piontek råder Bo Johansson til at tage Bjarne Goldbæk med på et af de sidste to mandater til VM i Frankrig. "Bjarne Goldbæk har hele året markeret sig stærkt hos FC København, og han er en god type, der kan blive god brug for i Frankrig. Han minder lidt om Stig Tøfting, men har et bedre skud. Goldbæk har gjort sig mest fortjent af alle til at komme med."

23. maj

TV2:
Henrik Larsen er formodentlig færdig for resten af forårssæsonen med et læderet ledbånd. Skaden opstod, da Brøndbys John Jensens tacklede ham bagfra i pokalfinalen torsdag. Til gengæld ser det ud til, at Bjarne Goldbæk er klar til søndagens kamp. Han er naturligvis opsat på at sikre sig en af de tilbageværende to pladser på VM-holdet.

22. maj

Politiken:
Omkring den fremtidige målmandssituation udtaler FCK's sportsdirektør Poul-Erik Petersen til Politiken. "Vi regner med at skrive kontrakt med den tidligere Liverpool-målmand Michael Steensgaard, som ellers var erklæret sportsinvalid. Vi har fået ham testet særdeles grundigt, så vi er sikre på, at han er kureret for den skulderskade, som stoppede ham i Liverpool." Dette vil sandsynligvis så betyde, at den nuværende andenmålmand Kenneth Jørgensen udlejes til Fremad Amager, der iforvejen har en anden FCKer, Stefan K., i sin stab. Indtil videre ligeledes på leje. Men... "Vi forlænger ikke vores kontrakt med Stefan, så jeg regner med, at han skriver under med Fremad.", fortsætter Poul-Erik Petersen. Omkring udsigten til at få Steensgaard som konkurrent udtaler Karim. "For det første er konkurrence altid sundt, og for det andet har jeg stadig meget at lære, så det er da fint, at Michael kommer og presser mig."

21. maj

BT:
Ligesom Christian Lønstrup står Diego Tur overfor en operation for lyskenbrok. Det sker d. 4. juni hos den berømte dr. Wohlfahrt i München for begge spilleres vedkommende. Med hensyn til sin fremtid siger Lønstrup: Nu giver jeg det 2-3 måneder i næste sæson, og hvis jeg stadig sidder på bænken, må vi se, hvad der skal ske.

20. maj

Jyllands-Posten:
Andetholdene i AB, Brøndby, FCK og Lyngby FC forlader fra august Danmarksserien for at spille i en skånsk-københavnsk turnering. Niveauet i DS er ikke højt nok til at udvikle talenterne, lyder forklaringen. Meningen er, at reserverne fra de fire danske Faxe Kondi Liga-klubber skal spille mod reserverne fra Allsvenska-klubberne Malmö FF, Trelleborg, Hälsingborg, samt den svenske mesterklub Halmstad. I stedet for andetholdene, vil der fremover blive flere tredjeholdsspillere på holdene i DS. Hele projektet løber, hvis alt går vel, af stablen til august. Endvidere er det planen, at der skal spilles en årlig kamp mellem et udvalgt Københavnsk og et udvalgt Skånsk hold.

Berlingske Tidende:
Brøndby melder alle mand klar til torsdagens pokalfinale i Parken. Har man ikke fået plads må man nok tage til takke med TV-2s dækning af pokalfinalen. Den begynder 14.45, hvor man blander reklamer og optakt, og starter endelig 14.55.

19. maj

Jyllands-Posten:
Peter Nielsen bliver klar til pokalfinlen. >>Jeg regner helt sikkert med at være klar til på torsdag,<< udtaler han. Der er dog fortsat tvivl om Bjarne Goldbæk bliver klar, >>Det kan jeg ikke sige noget om endnu. Det bliver afgjort på onsdag,<< sagde Bjarne Goldbæk til Jyllands-Posten. Hverken Lars Højer, Thomas Rytter eller Diego Tur når at blive klar til finalen.

15. maj

TV2s tekst-TV:
Kim Madsen er tilbage i F.C. København, og det ventes at han er med i bruttotruppen til søndagens kamp mod AB

FCKFC/Hilda:
De unge løver ejer løverne!
De Unge Løver sponsorerer nu de rigtige vilddyr af næsten samme navn i ZOO og for at fejre det er der Zoologisk Have tur imorgen - lørdag kl.12.00 i det dejlige vejr. Har du små søskende eller børn eller synes du simpelthen bare det kunne være dejligt at komme en tur med os og Carsten Hemmingsen og Diego Tur i den gamle have og få genopfrisket hvordan en giraf egentlig ser ud?
Så mød op på P-pladsen overfor ZOO kl.12.00

Køge Boldklub:
Lørdag kl. 15.00 spilles der førstedivisionstopopgør på Østerbro Stadion. B93 tager imod Køge, og for FC Københavnere kan det derfor blive en lejlighed til at se Clement Cliford og Kim Madsen i aktion samtidig.

Berlingske Tidende:
Pierre Larsen blev onsdag sidste uge fyret fra sit trænerjob i Avarta. Det lykkedes klubben at holde fyringen hemmelig længe, og det er derfor først offentliggjort i går. Fyringen kommer trods en stor opbakning blandt ledelsen og i hovedparten af spillertruppen, men Larsen selv mener, at det er modstand blandt et par af klubbens etablerede spillere og de dårlige resultater, der har medført afskedigelsen.

Politiken:
Pokalfinalen meldes nu udsolgt. Det betyder, at de 41.652 pladser i Parken vil være fyldt på torsdag

12. maj

Jyllands-Posten:
Allerede i går var der solgt 32.000 billetter til pokalfinalen mod Brøndby, mens der var solgt 34.000 billetter til superligakampen mod Brøndby tre dage efter pokalfinalen. Hvis begge kampe bliver udsolgt kan F.C. København se frem til en indtjening på godt fire millioner kroner. Brøndby vil får halvlanden million, hvis pokalfinalen bliver udsolgt.

12. maj

Politiken:
Efter den slatne indsats mod Lyngby bliver der nu holdt "evalueringsmøde". I følge Politiken vil Flemming Østergaard tale med store bogstaver. Han indrømmer samtidig, at i søndags var første gang i sin tid i direktørsædet i FC, hvor han har været rigtig sur.
"Man må gerne tabe en fodboldkamp, men indstillingen, indsatsen og viljen skal være i orden. Det var ikke tilfældet på Lyngby Stadion. Jeg vil understrege overfor spillerne, at nu skal de tage sig sammen igen.", udtaler han. Til kampen mod Ikast er Tur og Rytter fortsat ude, ligesom Højer atter er føjet til skadeslisten. Peter Nielsen og Goldbæk meldes tvivlsomme, mens David Nielsen har karantæne.

11. maj

DBU:
Billetsalget til Compaq Cup-finalen mellem F.C. København og Brøndby starter tirsdag den 12. maj kl. 10.00. Billetterne koster 100-, 120- og 150 kroner samt 60 kroner for børn og pensionister og de kan købes via Billetnet. FCK-fans får plads på nedre C.

6. maj

Ekstra Bladet:
F.C. København er tæt på at skrive kontrakt med den tidligere Hvidovre og Liverpool målmand Michael Stensgaard. "Min skulder har klaret alle de lægeundersøgelser, som jeg på det seneste har gennemgået. Derfor ser jeg meget positivt på fremtiden" siger Michael Stensgaard til Ekstra Bladet. Flemming Østergaard ser også positivt på sagen "Det vil undre mig, hvis vi ikke finder frem til en fornuftig løsning med Michael Stensgaard" siger Flemming Østergaard. Michael Stensgaard må dog første klare de forsikringsmæssige forhold med Liverpool.

Jyllands-Posten:
Martin Nielsen er kommet hjem fra engelske Huddersfield, og han er deltager nu igen i træningen i F.C. København

4. maj

Jyllands-Posten:
Diego Tur måtte udgå af gårsdagens kamp mod AGF, da han pludseligt mærkede et smæld i lysken. Han regner ikke med, at han bliver klar til onsdagens pokalsemifinale mod Ikast.


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 23. juni 1998.