29. August (TTV/TV3) FC København skal møde Ararat Jerevan fra Armenien i første runde af den europæiske pokalvinderturnering. Kampene spilles 18. september og 2. oktober. Kent Karlson har ikke det fjerneste kendskab til Ararat Jerevan. >>Det værste ved at møde sådan et hold er, at mange mener, det bare skal slås, og så sker det ofte ikke<< siger Kent Karlson.

29. August (TV2) Lyngbys træner Benny Lennartson beskylder FCK-direktør Flemming Østergaard for at være aktiv deltager i handlen med Sevilla om Miklos Molnar. Dette benægtes dog både af Østergaard selv og Lyngbys formand Peter Packness. Så mon ikke Lennartson har været lige lovlig hurtig på aftrækkeren, og mere lufter egne frustrationer end faktiske realiteter.

25. August (Information) Egentlig ikke en nyhed, men tekstuddrag, der er så godt skrevet af Øjvind Hesselager, vi ville ønske vi havde gjort det: "Og udenfor stod oprustede kamerahold klar med linsen løftet i potens, hvis historien (tilskueruroligheder, red.) skulle udspille sig - man havde vel lov at håbe. Så kunne speakerne få lov til at øse deres programmerede galde ud ... >Den slags, ja vi siger det ligeud, idioter, burde ikke lukkes ind til en fodboldkamp!< ville de bevidstløst messe. Og alt imens de forbandede de unge mænd, ville tv-stationerne igen og igen vise de billeder, som de foragtede, men som de havde brugt ekstra kamerahold på at jage. Kamerahold, der skulle passe på, at de ikke kom til at filme konkurrentens kamerahold, for de ligefrem sværmede omkring hverandre i forsøg på at konsumere det, de angiveligt ikke kunne døje, og som de heller ikke kunne finde. For det var opfundet af dem selv, og foregik mest i deres egne syge journalisthoveder"

23. August (BT) FC København forhandler i følge BT med Karim Zaza om en 3-årig kontrakt. En kontrakt der vil gøre Karim Zaza til en af de højeste betalte spillere i Superligaen.

23. August (TTV) Clement Cliford kan se fram til en pause på 6-8 uger, efter han i går pådrog sig en ledbåndsskade i det ene knæ i kampen mod Brøndby.

21. August Ifølge FCK er der nu solgt 31500 billetter.

19. August (EB) Mandag var der solgt 30.000 biletter til kampen mod Brøndby på fredag. Flemming Østergaard regner med, at der bliver udsolgt til kampen.

19. August (Rad) Kim Madsen er udlejet med øjeblikkelig virkning til Køge for resten af efteråret.

17. August (Berl. Tid) Ifølge Berlingske Tidende er der solgt op imod 30.000 biletter til kampen mod Brøndby.

17. August (Pol) AB forventer op imod et 5-cifret antal tilskuere mod FCK den 31. august. "Med så mange tilskuere er det vigtigt at sikkerheden er i orden. Vi har allerede aftalt med FCK, at de kommer med deres eget kontrollørkorps til at holde styr på FCK's fans" siger AB's direktør Henrik Mostrup.

17. August (Pol) Der kommet ridser i lakken på samarbejdet mellem moderklubberne. Et par juniorspillere har i sommerpausen skiftet fra bedste 03-hold til KB. Efter 03'ernes oprykning til 1. division. (KB spiller i bedste række - elitedivisionen, red). "Vi vil ikke anklage KB for fiskeri, for der tales om at spillerne selv, har fået idéen til at skifte klub, men vi finder det mildest sagt irriterende, at der skal være den trafik mellem de to klubber, udtaler B 1903-formand Benny Olsen til Politiken. Som en konsekvens har lederne fra de to moderklubber nu sat sig sammen for at aftale, hvordan evt. fremtidige gentagelser kan undgås. Samtidig er Kim Brink gået i gang med sit nye arbejde. Han har allerede haft møder med trænere og holdledere hos de to moderklubber og får meget ros for de oplæg til fremtidens spillerudvikling, som han har lagt på bordet.

16. August (BT) Martin Nielsen udtaler til BT, at han ikke har modtaget en eneste seriøs forespørgsel, men samtidig udtaler Kent Falkenvig, direktør for Ikast, at Ikast bl.a. har talt med FCK´s Martin Nielsen om en kontrakt.

15. August (JP) Morten Nielsen og Iørn Uldbjerg er så meget i bedring, at de i aften spiller på andetholdet.

15. August (Berl. Tid) Todi Jónsson er stadig skadet og derfor ikke med mod AGF.

14. August (TTV) FC København fik ikke kontrakt med den 16-årige juniorspiller og anfører på U-16 landsholdet, Dennis Kleemann. Han har istedet underskrevet en 3-årig ungdomskontrakt med AGF.

12. August Der er for FCK-fans stadig billetter at få til FC København - Brøndby på afsnittet nedre C

9. August (BT) Lars Højer blev igår udskiftet pga. en ankelskade. >>Jeg tror desværre ikke, jeg bliver klar til kampen mod AGF. Et ledbånd er forstrukket.<< siger Lars Højer til BT.

9. August (EB) Carsten Hemmingsen står til en bøde efter DHL-urolighederne på Brøndby Stadion. Ifølge Glostrup Politi var Hemmingsen lidt for ivrigt med at gå imellem fans og svingende politiknipler. Han skulle ligefrem have forulempet en tjenestemand i funktion, som det hedder. Simpelthen ved at spærre en betjent vejen til nærmeste fanryg. Så en af dagene får Hemmingsen tilsendt et bødeforlæg på 200 kr. Ekstra Bladet fortæller endvidere om en anden FCK-spiller, hvis opførsel også har rystet politimesteren i Glostrup. Vedkommende, der er unavngiven, skulle efter kampen have sagt følgende til fansene: "Godt gået, gutter - hold ud - vi holder med jer!" Denne affære vil Henrik Larsen tage sig af.

6. August (TV2) Justitsminister Frank Jensen bedyrede igår i TV2-sporten, at det muligvis kan komme på tale, at flytte fremtidige opgør mellem FC København og Brøndby til provinsen.

5. August (TV2 Tekst TV) Henrik Lykke skifter med øjeblikkelig virkning til Herfølge. Sportsdirektør Poul Erik Petersen udtaler: "Begge (Perez, red.) befandt sig i periferien af holdet, da vores træner Kent Karlsson ville prøve noget nyt".

5. August (DR/TV3 Tekst TV) En gruppe af FC København-tilhængere fik i dag foretræde for Folketingets retsudvalg. Justitsminister Frank Jensen fortalte, at man i øjeblikket er ved at undersøge anvendelsen af bl.a. politihunde. Rigspolitichefen vil i en snarlig skrivelse til landets politimestre kræve, at alle store stadions skal udforme beredskabsplan for evakuering for at undgå tumulter. Justitsministeren fandt ikke grund til at kritisere brug af hunde efter DHL-cup finalen.

5. August (TV3 Tekst TV) Kenneth Perez har nu besluttet sig for at skifte til Maastricht VV på en toårig kontrakt med en option på yderligere et år. Farvel.

4. August (JP) FC København og Maastricht VV er blevet enige om en overgangssum for Kenneth Perez´ skifte. Nu er det op til Perez at beslutte, om han skal fortsætte i Holland, eller bliver hos os i København.


Berl. Tid. - Berlingske Tidende
BT
AKT - Aktuelt
DR
- Danmarks Radio TV-sport
EB - Ekstra Bladet
FCK - FC København
JP - JyllandsPosten
Pol. - Politiken
Rad - Radiosporten
TB - Tipsbladet
TTV
- Danmarks Radios Tekst TV
TV2
TV3


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.