28. april

Jyllands-Posten:
Thomas Rytters lyskenskade trækker ud, og han vil ikke sætte en tidsfrist på, hvornår han er klar igen. >>Nu tager jeg en dag af gangen, og passer min behandling med massage og ultralys<< siger Thomas Rytter til Jyllands-Posten.

27. april

F.C. København:
Onsdagens pokal-semifinale mod Ikast bliver afviklet som normalt på trods af storkonflikten. Parkens boder er dog ramt af strejken, så man vil ikke kunne købe mad og drikke.

Løvetimen:
På torsdag aften, d. 30 april, kl 20.00 afholdes en Ulde-memorial i Vega. Det sker i forbindelse med i et forvejen planlagt FCKFC-arrangement, nemlig fanpremieren på filmen Fever Pitch. Efter filmen skulle blive mulighed for at alle kan tage behørig afsked med Ulle. Kontakt FCKFC for nærmere information, billetprisen skulle være 20, -

EuroStand´98:
EuroStand´98 kampagnen passerede d. 17.april 1998 støtteerklæring nr.1000! Og kampagnen, som kulminerer i en protest-dag omkring d.12-13 september 1998, vokser konstant med 25-30 daglige støttende fans fra alle afkroge af Europa. Støtten kommer fra 21 forskellige lande, med de nordeuropæiske lande som de mest aktive indtil videre. EuroStand´98s gæstebog tæller nu 170 indlæg.

23. april

Jyllands-Posten:
Henrik Larsen går som anfører med øjeblikkelig virkning. Skridtet kommer efter, at han blev skiftet ud i pausen af sidste kamp mod Herfølge. >>Personligt er det et klart nederlag atblive pillet ud i en pause. Det er sjældent sket i min karriere, og det tager jeg meget tungt<< siger Henrik Larsen til JyllandsPosten, som ikke mener det er værdigt for en anfører, at blive udskiftet imod sin vilje. Henrik Larsen tilføjer, at han ikke er bitter på Kent Karlson, og at han selvfølgelig fortsætter i truppen som hidtil.
>>
Jeg har ikke været enig i de dispositioner, som Kent har taget her på det sidste. Men det kan måske hjælpe holdet på rette køl, at der kommer noget andet blod til. Det tager for mange kræfter, at vi har gået og været småsure<<siger Henrik Larsen. Peter Nielsen afløser Henrik Larsens anførerpost.

Politiken:
Influenza har hærget i den københavnske spillertrup før aftenens kamp i Aalborg. Igår var Diego Tur sengeliggende, mens Peter Nielsen betegnes som temmelig sløj. Også Niclas Jensen var påvirket, omend på højkant. Hvor mange ændringer det reelt betyder, får vi at se i aften. Goldbæk er ihvert fald 100% klar, efter sin skade og efterfølgende landskamp "på bænken" mod Norge.

21. april

Jyllands-Posten:
Everton ønsker Goldbæk. Ifølge engelske pressekilder forsøger Everton at få han handel på plads med F.C. København inden VM-slutrunden. Howard Kendell, Evertons manager, skulle være villig til at betale 750.000 pund for at få Bjarne Goldbæk med i staben fra næste sæson. Flemming Østergaard afviser dog, at Everton har budt på Bjarne Goldbæk

Jyllands-Posten:
Thomas Rytter måtte sidde udenfor ved mandagens træning pga. en dobbelt lyskenskade. >>Jeg kan fortsat mærke lidt smerte, så indtil videre tager jeg det med ro. Men jeg håber fortsat at kunne være med på torsdag, når vi spiller mod AaB,<< sagde Thomas Rytter til JyllandsPosten

20. april

F.C. København (Pressemeddelse):
Iørn Uldbjerg (Ulle) til Herfølge. I forbindelse med at konkurrencen om pladserne i F.C. Københavns spillertrup er blevet større samt et ønske fra Ulle om fortsat at spille Superliga-fodbold er vi efter fælles overenskomst blevet enige om, at Ulle fortsætter sin karriere i Her-følge.
Ulle er en af de spillere, der har betydet mest for F.C. København. Han har været med lige fra starten, og han har altid ydet en seriøs og målrettet indsats. Han er tillige populær blandt fans'ene, og dette er bl.a. baggrunden for, at vi i F.C. København ikke har villet stå Ulles karriere i vejen.
Vi vil som en tak for Ulles indsats give vore fans mulighed for at fejre ham i forbindelse med kampen mod Ikast i Parken den 29. april.

17. april

Ekstra Bladet:
Michael Steengaard, den tidligere Hvidovre- og Liverpool-målmand, der har trænet hos F.C. København har gjort et godt indtryk. Skulderskaden, som medførte han blev erklæret fodboldinvalid, har han intet mærket til. Om kort tid skal han have et møde med FCK-lægen, Jørgen Scheel. Derefter afgør klubben om den vil skrive en kontrakt.

16. april

F.C. København:
Træner Kent Karlsson har valgt at udtage følgende sytten spillere til kampen fredag aften.:

Karim Zaza, Diego Tur, Morten Falch , Lars Højer Nielsen, Carsten Hemmingsen, Bjarne Goldbæk, Iørn Uldbjerg, David Nielsen, Peter Nielsen, Kenneth Jensen, Todi Jónsson, Henrik Larsen, Thomas Thorninger, Martin B. Larsen, Carsten V. Jensen, Niclas Jensen, Kenneth Jørgensen

Michael Mio Nielsen er ude med karantæne, mens Thomas Rytter ikke er blevet klar efter sin skade.
Peter Nielsen vender tilbage efter karantæne, Iørn Uldbjerg får comeback i truppen, mens Martin B. Larsen får mulighed for debut.

Jyllands-Posten (i morgen):
Thomas Rytter bliver ikke klar til kampen imorgen

Jyllands-Posten:
Martin Nielsen vil hjem til F.C. København, når den engelske 1. division slutter om tre spillerunder. Martin Nielsen har ikke fået meget spilletid, da træneren har satset på tonserne frem for teknikere som Martin.

14. april

DR Tekst-TV:
Bjarne Goldbæk er udtaget til landskampen mod Norge onsdag den 22. april.

Jyllands-Posten:
Thomas Rytter holder to dages træningspause efter han i går måtte udgå af kampen mod Vejle med en lysken-skade. Han håber på, at han kan allerede kan være klar til kampen i Herfølge på fredag.

7. april

DR Tekst-TV:
Datoen for den udsatte udekamp mod AaB er nu fastsat. Den hedder torsdag d. 23 april. Altså dagen efter landskampen mod Norge i Parken. De to andre udsatte kampe fra 22. spillerunde spilles ugen efter.

6. april

Berlingske Tidende:
Den tidligere Hvidovre-målmand Michael Steensgaard begynder efter påske hos F.C. København. Han vil forsøge at komme tilbage efter en alvorlig skulderskade. "Michael starter med at træne hos os, og så må vi se, om han kan komme i form igen. Hvis hans skulder holder, er det et udpræget positivt problem for os i forhold til Karim Zaza.", udtaler Poul-Erik Petersen. Steensgaard er 24 år og har den seneste tid været ansat som målmandstræner i Hvidovre.

4. april

F.C. København:
Vedr. TV-Transmission fra Faxe Kondi- Ligakampe; april & maj 1998
DBU har modtaget DR og TV 2’s ønsker til TV-kampe for resten af foråret. Den af TV udvalgte kamp i hver runde vil således kunne flyttes til afvikling om fredagen kl. 19.00 og transmitteret forskudt.
Kampene er, som følger:

Runde 25: Fredag d. 17/4 Herfølge - FCK (TV 2)
Runde 26: Fredag d. 24/4 AB - Brøndby (DR)
Runde 27: Fredag d. 1/5 Brøndby - Vejle (TV 2)
Runde 28: Fredag d. 8/5 Vejle - OB (DR)
Runde 31: Fredag d. 22/5 FCK - Brøndby* (TV 2)

I de øvrige runder er der ingen TV-kampe pga. påske, hverdagsrunder og fordi forudgående runde er en hverdagsrunde.
*Såfremt FCK og/eller BIF skal spille pokalfinale d. 21 maj, har TV 2 anmodet om, at kampen i stedet afvikles søndag, den 24 maj kl. 20.15 for direkte transmisson.

DR Tekst-TV:
AaB-kampen bliver heller ikke spillet i morgen - søndag. Ålborg Stadion er dækket af så meget sne, at man allerede nu har vurderet det umuligt at gennemføre kampen. Der foreligger endnu ingen ny kampdato. Yderligere to kampe er også udsat. AB - AGF og Aarhus Fremad - Herfølge.

Jyllands-Posten:
Aki Hyryläinen er begyndt at træne med resten af holdet, efter at han har været ude af spillet i mere end et halv år med en knæskade. Aki mener, at han vil kunne komme i betragtning til truppen om en måneds tid.

3. april

DR Tekst-TV:
Kampen mellem AaB og F.C. København, der til ære for DR-TV skulle være spillet fredag aften, er blevet aflyst. Det voldsomme storm- og snevejr har også raset i det nordjyske, og begge klubber blev allerede i eftermiddags enige om, at udskyde kampen. Foreløbig er den nu fastsat til søndag kl 15.00!

1. april

TV2:
TV2 har sikret sig en aktiepost i FC København, så de nu ejer 10%. Jørgen Flindt Petersen udtaler, at aktien jo har givet godt afkast hidtil, og at man derfor ønsker at sikre sig, hvad han betegner som dansk fodbolds bedste papir. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Morten Stig Christensen, men Jørgen Flindt Petersen siger, at Morten Stig får en stor udfordring med at ændre stationens holdning til FC København. "Er Morten Stig ikke i stand til at omstille sig, må vi se os om efter en ny sportschef", slutter Jørgen Flindt Petersen, ligesom det kan komme på tale at udskifte andre journalister i sportsredaktionen.


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 23. juni 1998.