Stemningsrapport fra London

Natten mellem torsdag og fredag landede to fly i Københavns Lufthavn. Det F. C. Københavns spillertrup, administration, sponsorer og gæster, som vendte trætte hjem fra London.

Resultatet var jo glimrende, indsatsen og fighten helt forrygende, men alligevel var der lidt skuffelse at spore. Så tæt på den helt store sensation, og så alligevel ikke.

Men mon ikke alle ville have solgt kampen for 1-1 inden kick-off, så drengene har alt muligt grund til at være tilfredse med resultatet. I hvert fald et stort tillykke og en stor tak for oplevelsen.

Under opholdet boede spillerne mv. på Chelsea's hotel, mens de resterende var indkvarteret tæt på centrum. Vejret var rimeligt, og de tykke strikketøjer kunne pakkes væk.

Onsdag aften var der dejlig middag på hotellet, besøg på et par pubber, og lidt natklubbesøg sidst på aftenen. London By Night skulle jo også opleves, når man nu var derover. Nogle blev fulde, nogle blev meget fulde, enkelte fik, nej, det kan man ikke skrive her, og en enkelt blev snydt for det man ikke kan skrive her!!! :-)

Torsdag eftermiddag begyndte københavnerne at blive synlige i det londonske gademiljø. Trøjerne kunne ses og kampråbene kunne med jævne mellemrum høres.

Flot var det da flere hundrede fans bevægede sig mod Stamford Bridge med eskorte af Londons beredne politi. Jo, det så flot ud!!

Fans. [Billede: F.C. København Fan Club] På stadion var det umuligt at opdrive alkohol, og sikkerhedsreglerne var strenge. Stående tilskuere blev ikke accepteret, og efter bortvisning af flere fans, måtte vi i midten af første halvleg sætte os ned. Sange der hånede Chelsea, med ord som "no fuckin' shit" var heller ikke tilladt, og de truede endda med at rydde tribunen, hvis vi ikke holdt op!!

Stamford Bridge er i øvrigt et meget lækkert stadion, flot græstæppe og en meget intim stemning.

Trods de mange regler, de(n) manglende pilsner(e), så fik vi oplevelse ud over det sædvanlige. Skrivende Nipser har ALDRIG kigget på sit ur så mange gange i en kamp. og den var lang - meget lang....

Da Goldbæk scorede var det helt vildt!! Folk kastede sig om halsen på hinanden, og det var lige ved at tårene begyndte at presse sig på af bare glæde. Sangene lød, og på det tidspunkt følte man virkelig at "her regerede FCK (også!)". I dommerens overtid (hvor fanden fik han den fra!!) skete det uheldige, som ødelagde lidt af oplevelsen, men det vi havde gjort var alligevel helt fantastisk.

Skrivende Nipser takker af med endnu en stor tak for en fandens god oplevelse, og ser frem til nye stemningsrapporter fra det næste hold, som kommer hjem!!

Fusionsnipserne


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 23. oktober 1998.