Generel FC-Sæsonstatistik (30/6/97)

1)Efterår/Forår

Samlet resultat for Superligaen 96/97 (Set med Københavnske øjne)

KampeVUT Målscore Points
Efterår 96183 7819-29 16
Forår 97157 4416-14 25
Ialt33101112 35-4341

To ting springer umiddelbart i øjnene, når man betragter resultaterne.

  1. Vores forsvar er blevet markant bedre her i foråret. Defensiven er tilsyneladende faldet på plads med Morten Falch som omdrejningspunktet og liberoen. At Diego Tur så omsider vendte tilbage efter sin lange skadespause, og at Mio har spillet som stabiliteten selv i hele foråret, forklarer også en del.
  2. Angrebet har ikke fungeret. Hverken i efteråret eller her i foråret. Dog kan man opløftende sige, at mens vi i efteråret stort set ingen offensiv - bortset fra lejesvenden Mark Robins - havde, har der her i foråret været ganske godt angrebsspil, primært iscenevant af Martin Johansen og Bjarne Goldbæk. Blot har der manglet en stabil frontløber helt på top til at sparke et par ekstra scoringer ind. David Nielsen er givet manden i svøb, så vi venter blot tålmodigt.

NB! Se endvidere forrige leder angående vores vurdering af de enkelte spilleres præsentationer!

2) Hjemme/Ude

Hjemme- og udebanestatistikkerne har vi valgt at opstille geografisk, for at se lidt nærmere på hvor vi henter vores points. Derfor kommer en yderligere opdeling i modstandere øst for Storebælt (holdene: AB, Brøndby, Herfølge, Hvidovre og Lyngby) og vest for Storebælt (holdene: AGF, OB, Silkeborg, Vejle, Viborg og AaB).

Hjemme mod hold:KampeVUTMålscore Points
Øst for Storebælt7 2238-88
Vest for Storebælt9 36011-615
Ialt16583 19-1423

Det ses tydeligt at fynboer og jyder har det svært i Parken. Og lad det forblive sådan. Derimod virker Parken knap så skræmmende for vores sjællandske modstandere. Og når man så husker, at 2 af de 3 nederlag er til Brøndby, så svier den ekstra meget. Til gengæld har ingen fremmede vundet i Parken dette forår. Heller ikke når vi taler om pokalkampe.

Ude mod hold:KampeV UTMålscore Points
Øst for Storebælt7 4037-912
Vest for Storebælt10 1369-206
Ialt17539 16-2918

Statistikken taler sit meget klare sprog og kommer vel heller ikke som den store overraskelse. VI KLARER OS UFATTELIG DÅRLIGT OVRE VESTPÅ. Århus Stadion har nærmest udviklet sig til et mareridt. 2 nederlag derovre denne sæson, hvoraf det sidste ikke engang var fortjent! Vejle har vi tidligere haft godt fat i, men ikke denne sæson. I Aalborg reddede vi noget af æren på allersidste spilledag - og fordoblede pointhøsten i det jysk/fynske - mod et AaB-hold, for hvem foråret udviklede sig til noget der ligner vores eget "efterårsmareridt".

Som afslutning er det nok også værd at minde om, at de sidste 5 kampe faktisk endte med 4 sejre og 1 uafgjort. Det havde været 5 på stribe, hvis ikke dommer Mikkelsen havde haft en decideret off-day under Lyngbykampen. (Så endnu et sommerønske kunne måske være, at Mikkelsen fremover holder sig fra fodbolden, og i stedet koncentrerer sig om quiz-programmer og diverse andet let TV-underholdning.) Yderligere placerer vi os som 4. bedst efter Vejle, Brøndby og Silkeborg, hvis man betragter foråret alene. Hvilket vi naturligvis foretrækker her på redaktionen. 25 points i 15 kampe! Det var et ganske flot forår, København! Som lover godt for næste sæson med den nye mand - Kent Karlsson - på trænerbænken.

Fusionsnipserne


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.