KAN MAN TILLADE SIG AT VÆRE SKUFFET? (02/06/98)

Et spørgsmål jeg næppe er alene om her lige efter sæsonafslutnigen, er om man kan være tilfreds med holdets præstationer i den netop afsluttede sæson. Som udgangspunkt er jeg utilfreds, men det er nok mere over måden det skete på og når det hele kommer lidt på afstand så var 97/98 jo et godt år hvor vi nåede det klubben havde sat snuden op efter; top 3 placering, pokalfinale og internationale kampe næste sæson via pokaltuneringen.

Men, gud hvor har maj været en dårlig måned for os FCK fans! Den startede ellers godt nok, først med samlet sejr over Ikast i pokalsemifinalen og søndag den 3/5 med hjemmesejr over AGF, som vi ellers har haft problemmer med i Parken. Men så går det også galt ugen efter hvor vi taber i Lyngby i en dårlig kamp. Jeg mener, at denne kamp er af lang større betydning end man umiddelbart troede. Her blev mesterskabet reelt lagt i hænderne hos Brøndby, for havde vi fået 3 point her, havde Brøndby ikke vundet mesterskabet FØR pokalfinalen og de ville derfor ikke kunne spille ligeså frigjort som tilfældet var. De ville da have søndagskampen i baghovedet, men igen er det dog flere tilfældigheder der gør, at Brøndby løber med trofæet. Det er den sidste gode kamp FCK spillede i denne sæson (dog har jeg svært ved at bedømme kampen mod Aarhus Fremad da tv billederne ikke gav i fyldigt indtryk, men flere af målene er dog yderst heldige).

Søndagskampen mod Brøndby var ikke nær så velspillet og det er rystende, at de scorer på næsten alle chancer, hvilket desværre ikke siger så meget om Brøndbys effektive angreb, men mere om vores forsvars/målmands problem der er blevet yderst udtalt i de sidste par måneder.

Nuvel, er det okay af have en off-day, men ikke så mange indenfor kort tid og slet ikke i slutningen af sæsonen. Den indsats FCK leverede den 1.juni mod AaB var under al kritik og det kan undre hvorfor de ikke er mere villige til at vinde sølv end tilfældet var.

Men, som sagt kan jeg tillade mig at være skuffet, både ja og nej. Det er yderst kedeligt at tabe 3 hjemmekampe i Parken i træk med en samlet målscore på 2-12!! Men når nu den nye sæson begynder bliver kommer det hele lidt på afstand og bliver til endnu et kapitel i vores statistik og så ser det faktisk meget pænt ud - gør det ikke??

God sommer,

Mikkel Bagger
# 2737


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 2. juni 1998.