1-1: Ronnie Sørensen

FCK 2 (4-3-3): Karim Zaza – Michael Månsson (Anf.), Ulrik Gensby, Michael Rytkönen, Samir Berrah, Yusuf Özturk, Martin B. Larsen (Carsten V. Jensen), Rasmus Andersen, Ronnie Sørensen, Jannick Rasmussen, Rasmus Hvid (Clement Cliford).

Dommer: Finn Erik Rasmussen.

Omkring 100 (våde, kolde men trofaste) tilskuere.

Lad det være sagt med det samme: Det var vådt. Det regnede ikke kraftigt, men det regnede både før, under og efter kampen. Den meget våde bane kom også til at sætte sit præg på kampen.

FCK 2 mødte rækkens nummer to på denne fugtige fredag aften. Kampen var blevet rykket fra Frederiksberg Stadion over til en træningsbane på KBs anlæg. Det gjorde ikke det store, altså lige bortset fra at man savnede den overdækkede tribune.

FCK startede godt og meget offensivt. Angrebene rullede frem og de unge spillere formåede dygtig at bruge banens brede og på den måde åbne Kalundborgs kompakte forsvar igen og igen. Men uha for en effektivitet foran mål! Holdets topscorer, den meget høje Rasmus Hvid var den store synder i kampens start. På dette tidspunkt lignede det en klar FCK sejr, da Kalundborg var presset i bund.

Martin Biil tog en flot solotur fra banens midte, løb fra samtlige forsvarere for at knalde bolden på overliggeren. Biil spillede en flot kamp indtil han blev skiftet ud midt i anden halvleg.

Da FCK ikke fik scoret i starten kom Kalundborg mere med i spillet uden dog at blive specielt farlige i 1. halvleg. Det der var tog Karim Zaza flot. Zaza råbte meget højt og var god til at dirigere forsvaret.

Som nævnt var banen våd, og mod slutningen af kampen skøjtede spillerne rundt. Den glatte bane betød også at der var mange frispark. Egentlig var kampen ganske hårdt spillet med 5-6 advarsler som der sagtens kunne have været flere af. Kalundborg har ligesom FCK 2 et ungt hold, som dog spillede en mere fysisk betonet spillestil. Især deres nummer to, Thomas Nielsen, var hård og usympatisk i sin spillestil! Bid venligst mærke i hans navn. Øv, for en spiller.

Da dommer Rasmussen fløjtede til pause kom der en lille pause i regnvejret. Den kunne Deres Udsendte dog ikke nyde godt af da han var i Qvisten for at købe en dobbelt cafe o’ lait.

Regnvejret fortsatte igen med ny styrke da kampen blev sat i gang igen.

I 2. halvleg havde Deres udsendte den "fornøjelse" at stå ved side af 3-4 Kalundborgjyder. Føj for helvede siger jeg bare! Magen til stupide tumper skal man sgu lede længe efter. Lad gå med deres ekstremt platte og ubehøvlede tilråb, men deres mange racistiske tilråb var sgu for meget.

Det meste af 2. halvleg var en ganske sølle forestilling. Kalundborg scorede et mål efter lidt klumpspil i begyndelsen. Det var egentlig ikke ufortjent, thi FCK intet skabte i denne periode. På dette tidspunkt begyndte spillerne at blive en tand for hårde. Der var rigtig mange hårde og dumme frispark, og da banen nu begyndte at blive spejlglat var det svært at spille noget god fodbold.

De sidste 10 minutter var imidlertid meget spændende og hektiske. Kalundborg stod nu med alle mand tilbage og sparkede bare bolden så langt væk de kunne. FCK fik etableret et flot pres, og var meget tæt på i flere situationer. Carsten V kom ind og gav flere eksempler på sin driblekunst (!).

Det forløsende mål kom få minutter før tid, hvor Ronnie Sørensen kommer løbende og sparker bolden fladt i mål efter et hjørnespark. Vild jubel blandt spillerne og publikum. Ja, undtagen hos de fire fladpander som begyndte med at synge F-U-C-K. Ak ja.

Minutter efter målet kom Kalundborg pludselig igennem FCKs forsvar men Zaza diskede op med en meget, meget flot redning. Den havde de fleste vist set inde. Tak Karim,

I de hektiske slutminutter var FCK tæt på at score et sejrsmål, men 1-1 må siges at være ganske retfærdigt efter spil og chancer.

Det regnede stadig da Deres Udsendte kørte hjem.