KBUs pokalfinale: B.1903 - Frem 2-1 (0-1)

Pokalsejr til B.1903

42. min: 0-1 Marc Ilsø Larsen
55. min: 1-1 Christian Hansen
89. min: 2-1 Michael Larsen (str.)

Dommer: Allan G. Hansen

B.1903: 4-4-2. Michael Bryrup - Jesper Paulsen, Thomas Kjærbye, Thomas Sylvest, Thomas Mathiesen - Christian Hansen, Mike Petersen, Benjamin Fardan, Michael Larsen - Heine Jørgensen, Martin Affeld

På bænken: Ali Boullouch, Leon Saunte og Dan Tørring

Efter KB's miniputter havde pulveriseret HIK med 6-1 i deres pokalfinale var det nu den anden moderklubs tur til at vise FCK-dragten.

I en meget kold og blæsende Valby Idrætspark mødte Per Poulsen og hans ynglinge fra B.1903 Frem i KBU's pokalfinale.

B.1903 startede med at styre spillet, men det var alligevel Frem, som fik den første store chance. Efter 10 minutter halvklarer målmand Michael Bryrup en farligt skud, og på riposten rammer Frem ydersiden af stolpen.

Tre'ernes spillede pænest ude på banen, men deres første store chance kommer først efter 28 minutter, hvor Frems målmand flot klarer et forsøg fra Benjamin Fardan. Kort tid efter har B.1903 et farligt indlæg fra højre, men to mand går fejl af bolden, og chancen bliver ikke til noget.

Mod slutningen af halvlegen kommer Frem bedre med i kampen, og 3 minutter før pausefløjt scorer de. En dukkert her kort før pausen!

I starten af anden halvleg presser B.1903 og allerede efter 3 minutter kommer de fikst af sted i en kontra, men desværre afsluttes der for svagt.

Efter 10 minutters spil har B.1903 et indlæg, som to Frem spillere går forkert af, og bolden ender hos Christian Hansen, som meget resolut banker den i kassen til 1-1.

Efter 65 minutter prøver Benjamin Fardan udefra, men uden held.

I midten af halvlegen kommer Frem mere med, og har i det 69. minut en stor chance, og kort efter banker de bolden på stolpen med et flot spark fra 25-30 meter. I denne periode var B.1903 presset i bund.

10 minutter før tid får B.1903 et mål annulleret for offside, og de frysende tilskuere var så småt begyndt at indstille sig på det uafgjorte resultat og omkamp.

I slut minutterne, hvor B.1903 presser på for at få en afgørelse har de et indlæg. Dommerens fløjte lyder, og han peger på straffesparkspletten. Ingen på tilskuerpladserne var helt sikre på hvad der skete, men Frem spillere protesterede ikke, og kampen kan nu afgøres.

Michael Larsen får det store ansvar, og placerer bolden meget sikkert til en 2-1 føring. Kort efter fløjter dommeren af og B.1903 er pokalmestre for ynglinge igen i år.

Hele holdet skal roses for en flot indsat, men vi vil alligevel fremhæve midtbanespiller Mike Petersen, kantspiller Christian Hansen og de to midterforsvarere Thomas Kærbye og Thomas Sylvest.