FC København vandt Nordic Cup
Søndag eftermiddag var FC København taget til Globen i Stockholm for at spille Nordic Cup. En indendørs turnering efter tysk model med 1 målmand og 5 markspillere på en bane, der lignede den man brugte i Brøndbyhallen, dog uden hjørner. Kampene varede to gange 12 minutter.
FC København stillede op med Karim Zaza på mål, og i marken var det Martin Nielsen, Michael Mio, Carsten V. Jensen, Carsten Hemmingsen, Henrik Larsen, David Nielsen, Clement Clifford, Iørn Uldbjerg, Stefan K. Hansen og Newroz Dogan.
Første kamp var mod Helsingborgs IF. Kampen blev spillet i et moderat tempo med få chancer til begge hold, men de par chancer der dog var tilfaldt FC København. Sidst i anden halvleg tog Carsten Hemmingsen chancen udefra. Bolden ramte banden et par meter fra mål, og Newroz Dogan sendte returen i mål til en 1-0 sejr.
Anden kamp var mod Nacka, da Rosenborg måtte melde afbud. FC København vandt 3-2 på mål af Henrik Larsen, Iørn Uldbjerg og David Nielsen, og var dermed klar til finalen mod norke Vålerenga IF.
FC København startede finalen godt med mange chancer, men vi skulle dog helt hen i anden halvleg inden Newroz Dogan bragte FC København foran 1-0. Kort tid efter blev det til 2-0 på et straffesparksmål af Carsten Hemmingsen. Straffet var blevet begået mod Clament Clifford. Et par minutter før tid scorede Stefan K Hansen til 3-0, der også blev kampens resultat. FC København vandt dermed første præmien på 100.000 Skr.