5-0 Kenneth Jensen

FCK 2: Rune Petersen, Diego Tur (Serdar Ata), Bo Svensson, Yusuf Özturk, Claus Nielsen, Carsten V. Jensen, Newroz Dogan, Martin B. Larsen, Rasmus Andersen (Martin Dons), Kenneth Jensen , Clement Cliford.

Dommer: René Aagerup

Omkring 100 tilskuere.

På en kold og blæsende efterårsdag sluttede FCK 2 sæsonen af med en 5-0 sejr over Vedbæk. Dermed sluttede holdet på 2. pladsen i danmarksseriens kreds 1. Vedbæk, som reelt blev spillet ud af banen, endte på den samlede fjerdeplads. Dette er endnu et bevis for den enorme spredning der rent styrkemæssigt er på holdene i danmarksserien.

Kampen var henlagt til en træningsbane på KBs anlæg. Om begrundelsen for dette var den efterhånden kendte "vand på banen" skal være usagt, men det skal blot konstateres, at hvis banen på Frederiksberg Stadion var dårligere end træningsbanen, så har den været i en svært dårlig tilstand! Kampen blev reelt afviklet på en pløjemark, som vanskeliggjorde FCKs forsøg på teknisk fodbold.

Vedbæk havde flere gamle kendinge på holdet. Her i blandt Søren Lyng og Claus Christiansen (gammel europamester fra 1992).

1. halvleg var meget rodet og uskøn. Cliford spillede for første gang i lang tid, og arbejdede hårdt gennem hele kampen. Martin Biil var suverænt kampens store profil. Han tog sine velkendte lange ture op af fløjene, som næsten alle endte med et godt indlæg ind i feltet. Måske skulle de unge spillere imponere FCKs kommende træner Christian "sølvræv" Andersen, som så kampen sammen med Kim Brink.

FC burde have scoret et par gange i 1. halvleg, men sjusk og godt målmandsspil stod i vejen. Lige indtil få minutter før kampen, hvor et indlæg fra Martin B. Larsen fik lov at passere tværs gennem hele straffesparksfeltet. Lige på kantet af feltet kom Carsten V. stormende, og med en flot firsttimer, knaldede han bolden i nettet.

På vej til pause hørtes følgende ordveksling mellem Carsten V. og en tilskuer:

Tilskuer: "Dejligt mål CV".
Carsten V: "Alle mål er dejlige!"

Anden halvleg var meget mere velspillet. Muligvis skyldtes det, at FC nu skulle angribe på en banehalvdel, hvor der stadig var en lille smule græs tilbage. Nu flød spillet meget hurtigere, og Vedbæk blev udspillet gang på gang. Martin Biil var her og der og allevegne. Foran mål var FCK dog skræmmende ineffektive. Store chancer blev brændt på samlebånd. Claus Nielsen havde en friløber, hvor han tilsyneladende havde alt den tid og plads han skulle bruge. Newroz Dogan havde en dårlig vane med hele tiden at skyde lige på målmanden. En af kampens bedste detaljer førte til 2-0 målet. Martin Biil stormer ned af venstre siden. Da han når baglinien lægger han den skråt bagud og ind i feltet hvor Clement Cliford kommer til og placerer bolden tæt op af den ene målstolpe. Et imponerende flot mål, hvor Vedbæks forsvarere blot var statister.

Midt i halvlegen blev Vedbæk reduceret til 10 mand da Søren Lyng dummer sig. Vedbæks spillere brokkede sig generelt meget og højlydt til dommeren. På et tidspunkt for han nok af det og giver Søren Lyng det gule kort. Dette får dog ikke den gamle FCKer til at holde op med at brokke sig, så dommeren har ingen anden udvej end at give ham endnu en advarsel, og dermed det røde kort. Dumt Søren Lyng!

Resten af kampen vadede FCK i målchancer. Det kunne og burde være blevet til flere end de 5 mål de fik. Af og til blev FCerne lidt for overmodige i forsvaret, hvilket gav Vedbæk en del kontrachancer, som Rune Petersen dog klarede flot.

Dermed endte sæsonen for danmarksserieholdet. Det var holdets første sæson med den nye Kim Brink-struktur, hvor stammen på holdet er 10-15 spillere i alderen 18-21 år. Det har kørt forrygende godt. Især i forårssæsonen hvor holdet slet ikke blev forstærket med superligareserver. Her var de unge spillere nødt til at stå på egne ben og selv tage ansvar på banen. Det var de også gode til, og det er uden tvivl en meget talentfuld trup vi forhåbentlig kommer til at se/høre mere til.