Danmarksserien kreds 1.

17.10.98 FCK 2 - Virum/Sorgenfri 3-2 (2-0)

10. 1-0 Henrik Larsen
14. 2-0 Newroz Dogan
65. 3-0 Henrik Larsen
67. 3-1 Mikkel Amstrup
77. 3-2 Michael Møller

FCK 2: Rune Petersen, Aki Hyryläinen (anf.), Michael Månsson, Yusuf Özturk, Claus Nielsen, Carsten V. Jensen, Henrik Larsen, Martin B. Larsen, Ronnie Sørensen (Rasmus Andersen), Newroz Dogan, Kenneth Jensen (Tuncay Uymaz).

Dommer: Jørgen Steen Mikkelsen

161 tilskuere.

FCK 2 vandt fortjent efter en jævn kedelig kamp, hvor ikke engang fem mål kunne trække underholdningsværdien op på middel. Kampen blev desuden spillet på en bane så våd, at ethvert forsøg på teknisk fodbold var dømt til at mislykkes.

De superligareserver som spillede med da holdet sidste uge tabte hjemme til Brønshøj får meget hårde ord med sig i kampprogrammet efter deres pinligt ringe indsats. For Deres udsendte nipser virkede det også nærmest som om, at de var totalt ligeglade med sejren og at de derfor ikke på nogen måde ville kæmpe for den. En meget uproffesionel holdning, selvom det "bare" er danmarksseriefodbold!

Henrik Larsen var med igen på holdet i dag. Man kan vist roligt sige at der er delte meninger om denne personlighed, men man må give ham den kredit, at han kæmper for sin chance. Igen i dag var han banens bedste spiller, og han viste hvordan man skal spille når banen er så håbløs som tilfældet var.

Larsen bragte FCK foran 1-0 på en vidunderlig smuk scoring. 15 meter ude for feltet så han, at Virum/Sorgenfris målmand var kommet lidt langt ud af sit mål, og med et følt langskud blev bolden plantet oppe i det fjerne målhjørne. Klasse! Blot fire minutter senere kunne Dogan bringe holdet på 2-0 efter at målmanden gik fejl af et indlæg fra siden.

Virum/Sorgenfri lå før dagens kamp på en 5. plads, FCK var nummer tre. Alligevel var der klasseforskel på de to hold. Der er meget, meget stor niveauforskel på holdene i danmarsserien. I kreds 1 er det KB/FCK 2, Lyngby 2 og Birkerød som er klasser bedre end resten. Det er målet med den nye Ørestadsturnering at især de unge spillere skal få noget mere kvalificeret modstand end det f.eks. Dragør og Nexø kan byde på.

Kampen var præget af meget tilfældigt spil på grund af den umulige bane. Alt for mange flade afleveringer blev hængende i vandpytterne, og ethvert forsøg på glidende tacklinger resulterede i en længere glidetur.

I anden halvleg bragte Larsen holdet på 3-0, før Virum mod slutningen bragte lidt spænding tilbage i kampen.

Henrik Larsen, Carsten V. Jensen og Martin B. Larsen var holdets bedste. Kenneth Jensen virker lidt nede for tiden. Han brændte to store chancer og var ellers rimelig anonym.

Kaffen i pausen symboliserede egentlig kampen meget godt: Alt for tynd.

Fusionsnipserne


Fusionsnipserne.
Copyright 1997-1998
Sidste rettelse: 18. oktober 1998.