0-1 : Thomas Thorninger 8. min
0-2 : Newros Dogan 22. min
0-3 : Claus Nielsen 69. min

FCK: Christian ?, Aki Hyryläinen (anf), Bo Svensson (Michael Månnson), Serdar Ata, Yosuf Ozturk, Henrik Larsen, Claus Nielsen, Ronnie Sørensen (Mads Andersen), Clement Clifford (Rasmus Andersen), Thomas Thorninger, Newros Dogan.

Vi var flere som havde ladet sig narre af avisernes oplysninger om at kampen skulle spilles på Tårnby Stadion. Skrivende nipser måtte derfor have lokal assistance for at kunne finde ud til Kastrup Boldklubs træningsbaner, hvor kampen skulle spilles. Kampen blev således spillet på en knoldet, vindforblæst bane lige ved siden af lufthavnen, hvilket man ikke kunne undgå at høre.

Efter forårssæsonen lå FCK 2 på andenpladsen i danmarksserien kreds 1. Imponerende i betragtning af at holdet i foråret udelukkende bestod af 18-20 årige spillere. Til dagens kamp var holdet forstærket af flere superligaspillere: Henrik Larsen, Thorninger, Clifford og Aki som var anfører. Clifford fik et fremragende comeback efter hans skade. Desuden spillede Claus Nielsen også. Undertegnede kunne godt snart tænke mig at se Claus få en rigtig chance i superligaen.

FCK var totalt dominerende kampen igennem. Og det på trods af at den MEGET våde bane ikke fremmede det hurtige tekniske spil som er holdets varemærke. Alligevel var det en fornøjelse at se især Clifford i 1. halveg. Han driblede så det var en fornøjelse at se på. Allerede efter 8 minutter kom FCK foran. Thorninger jagtede en lang aflevering sammen med en forsvarer. Kastrupspilleren nåede bolden først, men gled i det våde græs så Thorninger fik frit løb mod mål, og scorede sikkert. Knap et kvarter senere imponerede en af FCKs bedste - Dogan - med et flot solomål, hvor han driblede forbi flere forsvarere og udplacerede målmanden. Kort efter bragede et langskud fra Ronniedrengen mod trekantsammenføjningen. I resten af 1. halveg gav FCK mange prøver på flotte kombinationer, som gang på gang snød forsvaret. Både Clifford, Dogan, Claus, Store og Ronnie havde store chancer for at score i resten af halvegen.

Clifford blev skiftet ud i pausen da han ikke havde kræfter til en hel kamp. Han spillede som nævnt en rigtig god kamp. Midt i halvegen scorede Claus Nielsen et glimrende mål efter at nye flotte kombinationer havde bragt ham fri foran mål. Kampen endte 3-0, men kunne og burde være endt 6 eller 7-0. Så overlegne var FCK. Kastrup havde deres første reelle afslutning efter 85 minutter! Et forsøg som FCKs nye norske målmand fornemt klarede med en fodparade. Kort efter måtte han dog have stolpen til hjælp efter et flot hovedstød.

Aki var anfører og var placeret centralt i forsvaret. Kastrup var sjældne gæster og når de endelig var fremme stod deres enlige angriber som regel 7-8 offside. Aki viste dog god placeringsevne og stoppede fornemt de få angreb Kastrup havde. Derudover gik han med frem flere gange og gik godt med i de hurtige kombinationer. Absolut en god kamp af Aki.

Henrik Larsen var placeret centralt på midtbanen og spillede en hæderlig kamp. Han fordelte spillet godt og gik også med i flere 1-2 kombinationer. Nogle dårlige tæmninger med efterfølgende boldtab trækker dog lidt ned. Store havde en par glimrende skud udefra. Stores rutine viste sig i de sidste 10-15 minutter, hvor FCK forfaldt til leg og gav Kastrup nogle nemme bolde. Her gik Store godt ind og erobrede bolden igen. Hans indsats kan forsvares.

Thorninger var især godt med i 1. halveg. Han havde flere gode dribleture og spillede især godt sammen med Clifford. Forsvandt dog lidt ud af kampen i 2. halveg.

Claus Nielsen var en af kampens bedste spillere. Han spillede på danmarksserieholdet hele foråret og kender derfor medspillerne bedre.

FCK 2 spiller igen på fredag kl. 18.30 hjemme mod Lyngby. Fusionsnipserne vil gerne opfordre alle FCK fans til af og til at se FCK 2 spille. Holdet spiller en flot gang teknisk og seværdig fodbold. Et par af spillerne er absolut kommende superligaspillere.