55. Alex Nørlund
65. Diego Tur

Dommer: Lars Gerner (4)

FC København: Karim Zaza (6) - Michael Mio Nielsen (5), Diego Tur (6),Carsten V. Jensen (6) - Lars Højer Nielsen (5), Bjarne Goldbæk (6), Carsten Hemmingsen (4), Peter Nielsen (7) (Kenneth Perez UB), Henrik Larsen (5) - Todi Jónsson (6), David Nielsen (5)

Kent Karlsson havde valgt at bruge samme opstilling som i DHL-kampen, omend Mate Sestan var skiftet ud med nu skadesfri Todi Jónsson. De sædvanlige godt 6000 var på plads, og de kunne fra start se et FCK-hold, som havde svært ved at komme ind i kampen, mens Vejle startede godt. Efter kort tid var Michale Mio endog ved at score i eget net, men Zaza nåede med noget - der vel må betegnes som en refleksredning - at afværge. Efterhånden som FCK dog kom med, gav det flere chancer til FCK. Ofte mistede Vejles centrale midtbane bolden i løb fremad, og det gav flere chancer til FCK. Godt og vel halvvejs kom David Nielsen og Todi Jónsson dog næsten igennem, tabte bolden, som fra en position lidt uden for feltet blev sparket i mål uden om chanceløse og fantastisk spillende Erik Boye.
Vejle formåede i anden halvleg at skabe flere frisparkssituationer lige uden for feltet, når Gerner velvilligt fløjtede, når de små Vejlefolk mistede balancen. Det første farlige forsøg stod Vejles mest ombruste spiller (og respekterede hos FCK-fans - se vores seneste spørgsmål), Thomas Graversen for. Han sparkede hårdt og fladt uden om muren, men Karim kom godt ned, og formåede endda at holde bolden. Kort efter gentog situationen sig, men denne gang sendte Alex Nørlund bolden op i hjørnet. Anden halvleg var således endnu mere underholdende end første. To typer situationer var typiske for halvlegen: David Nielsen i stor scoringsposition, hvor Erik Boye redder, og Vejlespillere, der falder omkuld i FCKs felt. Kampen bølgede således fem og tilbage, og mange FCK´ere, især Bjarne Goldbæk og Todi Jónsson, var dygtige til at sørge for skarpere kontraangreb, end det længe har været set i Parken.
Halvvejs i den anden del fik FCK skabt et godt tryk mod Vejles mål, og under et indlæg kom Michael Mio til og sendte et hovedstød på stolpen. Bolden sprang i spil igen og FCK fastholdt angrebet, mens man udenfor kunne se Sestan tage sin træningsdragt af. I samme angreb og efter endnu et indlæg kom Diego Tur til. Hans hovedstød ramte den anden stolpe, men denne gang røg den videre i mål til en fuldt fortjent 2-1 føring, og Sestan måtte tage plads på bænken igen. Kampen ud fortsatte det gode spil fra begge hold, men det blev heldigvis FCK, som kunne lægge godt fra land fra starten med 3 point.