27.5.97: KB - Lillerød 3-1 (2-0)

DS-kamp:
KB var til kampen forstærket med et par superliga-reserver. I målet stod Karim Zaza, Martin Nielsen var på plads som styrmand i forsvaret, og Lars Højer kæmper stadig for at finde kampformen igen efter sin skade. Derudover var yderligere 3 fra FCK-truppen med i startopstillingen: Kim Madsen, Jesper Sørensen og Mate Sestan. Straks fra starten var KB spilstyrende og lagde et massivt pres mod Lillerød-målet. Men gæsternes defensiv holdt stand til midt i 1. halvlegen, hvor en halvflugter fra kanten af straffesparksfeltet sejlede ind bag Lillerød-målmanden. Skytten var naturligvis Lars Højer, der iøvrigt udmærkede sig som banens klart bedste. Derefter gik det hurtigt. Et par minutter senere endte et indlæg fra venstrekanten i panden på en fritstående Kim Madsen, der sikkert scorede. Næste angreb resulterede i et KB-straffe, da Lillerød-målmanden fældede en fri Mate Sestan. Sestan tog selv sparket, men kiksede med et meget svagt spark. I det hele taget virkede Mate Sestans indsats kampen igennem, som mildest talt, ukoncentreret. Ofte gik han rundt med en opgivende attitude, der tydeligt fortalte at han har meget langt til et superliga-comeback. Halvlegsresultatet forblev 2-0 til KB, hvilket var billigt sluppet for Lillerød-spillerne. 2. halvlegen var jævnt kedelig. Det lykkedes Lillerød at reducere efter et kvarters tid, takket være en sjusket aflevering af Martin Nielsen. Den solgte først Lars Højer og derefter en sagesløs Karim Zaza. Samme Martin Nielsen spillede til tider med al for høj risiko, for en bagerste mand. Og han kan næppe have imponeret Kim Brink, der ellers sad på tribunen. Efter reduceringen prøvede Lillerød at træde et par skridt længere frem på banen, men de blev aldrig for alvor farlige. Og da de yderligere måtte spille de sidste 8-10 minutter med kun 10 mand, efter en udvisning, ebbede deres spil helt ud. Jesper Sørensen afgjorde definitivt kampen på en friløber i kampens sidste minut. På Lars Højers aflevering lobbede han enkelt bolden over den fremstormende Lillerød-målmand.