23.5.97: KB - Kalundborg 0-0 (0-0)

I den DK4-transmitterede danmarksseriekamp var der lejlighed til at stifte bekendtskab med superligareserverne og de spillere, der ligger lige uden for FC Københavns trup.
KB spillede kampen igennem meget som FCK: De var spilstyrende, havde godt kombinationsspil midt på banen, men problemer allerforrest. Der var fire FCK´ere med denne fredag: Kim Madsen, Jesper Sørensen, Lars Højer Nielsen og Mate Sestan, der alle spillede hele kampen. Lars Højer markerede sig som KBs absolut bedste spiller: Han vandt mange bolde på midtbanen og fordelte bolden blandt medspillerne, og det var faktisk som oftest ham, bolden skulle gå gennem. Han var også i stand til at indtage den styrende rolle på holdet, som hans klasse berettiger. De andre tre FCK´ere adskilte sig ikke kvalitetsmæssigt fra sine holdkammerater. Mate Sestans store styrke er hans kampiver og kropsstyrke i feltet, og den får man ikke meget ud af, når han befinder sig på en plads som nærmest offensiv midtbanespiller.
Blandt KB´erne viste den offensive kantspiller Morten Lykke sig som en spændende spiller, som det kunne være interessant at se på FC Københavns hold. På den anden kant fandt man Christian Winther, som sammen med Christian Nielsen også gjorde det godt. I det hele taget gjorde holdet det godt generelt, og der var faktisk en udmærket kvalitet over kampen.
KBs initiativ medførte dog ikke den fortjente scoring, selvom bl.a. forsvareren Kim Madsen havde en stor chance, og KB må fortsat tage til takke med en plads midt i rækken.


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.