06. 0-1 Stig Tøfting
42. 1-1 Bjarne Goldbæk

Holdopstilling
Antti Niemi, Aki Hyryläinen, Morten Falch, Michael Mio Nielsen, Henrik Larsen (Henrik Lykke), Carsten V. Jensen, Morten Nielsen, Carsten Hemmingsen, Bjarne Goldbæk, Martin Johansen (Mate Sestan), David Nielsen (Kenneth Perez).

FC København og AGF spillede fredag retfærdigt 1-1. AGF begyndte bedst med presspil overalt på banen, som førte til mange FCK-fejlafleveringer, og efter få minutter var jyderne på 1-0. AGF kontrollerede kampen i en tid herefter, men københavn kom langsomt ind i kampen: Der blev styr på afleveringerne, og den defensive midtbane fik bedre fat i århusianerne. Midt i halvlegen blev David Nielsen udskiftet til fordel for Kenneth Perez, og i perioden herefter og frem til pausen begyndte FC København at overtage styringen, og dermed skabe flere chancer. Dette gav udbytte kort før pausen, da Bjarne Goldbæk sendte en returbold forbi Lars Windfeld, som generelt havde en skidt dag. Anden halvleg førte flere chancer med sig til begge hold, og navnlig Thomas Thorninger havde store muligheder for at score. FC København skabte mange gode angreb, med folk som Morten Nielsen, Bjarne Goldbæk, Kenneth Perez og Martin Johansen som hovedkræfterne. I løbet af halvlegen blev Martin Johansen udskiftet med den harmløse Mate Sestan og Henrik Larsen med Henrik Lykke. Kampen afsluttedes med flere tilfældige chancer, der var resultat af en kombination af begge holds ønske om at vinde og begge forsvars løse opdækninger. Den generelt set fair spillede kamp blev ledet af Kim Milton, der vanen tro satte kulør på i form af en masse underlige advarsler.

De 3 bedste FCK spillere: Morten Nielsen, Carsten Hemmingsen og Kenneth Perez