Advarsler: AGF: Jesper Sørensen
FCK: Diego Tur, David Nielsen, Morten Falch

Tilskuere: 8.650

FC København: Karim Zaza (6) - Diego Tur (6), Morten Falch (6), Michael Mio Nielsen (6) - Lars Højer Nielsen (7), Bjarne Goldbæk (9), Carsten Hemmingsen (6), Peter Nielsen (9), Henrik Larsen (7) (Carsten V. Jensen UB) - Clement Cliford (9) (Aki Hyryläinen UB), David Nielsen (7) (Stefan K. Hansen UB)

På denne dejlige fredagsaften var modstanderen AGF i Århus Idrætspark. Et sted hvor vi ikke har vundet i 3 år og 3 måneder, men det skulle der nu laves om på. FCK debuterede i deres nye flotte sorte (meget mørkegrå) udebanedragt.
Træner Kent Karlsson havde ændret startopstillingen på en enkelt plads. Morten Falch var tilbage som libero, Michael Mio var rykket frem som markeringsspiller, men Carsten V. Jensen havde taget plads på bænken sammen med Stefan K. Hansen og Aki Hyryläinen. AGF havde fire tidligere FCK'ere i deres startopstilling; Torben Piechnick, Anders Bjerre, Carsten Hallum og Jesper Sørensen.
Det blev en kamp hvor FCK startede bedst og i det første kvarter var de næsten konstant i boldbesiddelse. Presset lønnede sig efter 14 minutter hvor anfører Larsen med sit vensteben kanonerede bolden i kassen efter flot forarbejde af Clement og David. Et dejligt mål!
FCK fastholdt overtaget selvom målet fik AGF længere frem på banen, hvilket gav en stor hovedstøds chance til AGF's Allan Reese. Senere i halvlegen får David en stor chance, da han bliver spillet helt fri af Peter Nielsen, men desværre brænder han, så første halvleg ender med en fortjent 1-0 føring til FCK.
I anden halvleg starter FCK igen bedst og 10 minutter efter pausen får FCK en hjørne spark. Falch er som sædvanligt trukket med frem, men hans flotte hovedstød rammer stolpen og springer i spil igen. Clement viser sin hurtighed og kommer først på riposten som han banker ind i nettet. AGF er rystet!
Tre minutter senere fører Lars Højer bolden op i højre side. Han sender hurtige Clement afsted på medløbsbold. Clement løber fra sin oppasser banker til bolden første gang og 3-0 til FCK.
Den store føring medførte desværre at FCK trak sig mere tilbage på banen. Om det var ønsket om bare at fastholde føringen eller om det var AGF der pressede dem tilbage må stå i det uvisse, man fakta var at AGF fik mere spil. I det 64. minut forsøgte Torben Piechnick sig med et langskud langt ude fra. Bolden rettes af en forsvarer og ryger lidt heldig ind til en helt fri Allan Reese. Karim klare i første omgang. men kan ikke holde bolden, så Reese får et nyt forsøg og kan let score i det tomme mål.
I resten af kampen er det AGF der presser. Ud over en enkelt producerer de ikke de store chancer, og der bliver aldrig rigtig spænding om resultatet. FCK forsvarer sig godt og 18 minutter før tid udskiftes Larsen med Carsten V. for at styrke defensiven. Stefan K. afløser David det sidste kvarter og Aki får det sidste minut i stedet for Clement.
FCK spillede bedst og sejren var helt fortjent. Vi var hurtigere og mere boldsikre end AGF'erne. Karim spiller en god kamp og virkede meget sikker i sine indgreb. Falch var tilbage på sin vante plads som bageste mand og uden at forklejne Mio som ellers har udfyldt rollen godt giver det mere fremdrift i opspillet. Diego og Mio spillede begge godt og Hallum og Lambæk kom aldrig til de helt store chancer og begge AGF forwards udskiftes. Hemmingsen rydder godt op og på kanterne er både Højer og Larsen meget med i opspillet. Til trods for udskiftningen spiller Larsen en af sine bedst kampe på venstrekanten. Helt i særklasse på midtbanen er Peter Nielsen og Goldbæk. De er nok den bedste midtbaneduo i dansk fodbold for tiden og med deres hurtighed, teknik og spilforståelse farlige for et hvert hold. I front spiller Clement en rigtig flot kamp. Den mand er bare hurtig! David spiller flot uden på banen og går fint med i kombinationsspillet, men mangler stadig skarphed i afslutningerne. Alt i alt en flot indsats.
Kampen blev skuffende nok kun overværet af 8.650 tilskuere. Der var to busser med fans fra fanklubben, som desværre ikke nåede frem til tiden, samt rigtig mange selvrejsende, og lokale FCK-fans og vi var flyttet til det modsatte hjørne af hvor vi plejer at stå.