13.4.97: FC København - Herfølge 1-1 (0-1)

31. 1-0 Peter Frank
90. 1-1 Henrik Larsen

Holdopstilling
Antti Niemi, Aki Hyryläinen, Morten Falch, Michael Mio Nielsen, Henrik Larsen, Carsten V. Jensen (Henrik Lykke), Morten Nielsen (Martin Johansen), Carsten Hemmingsen, Bjarne Goldbæk (Martin Nielsen), David Nielsen, Kenneth Perez


Fodbold har som spil et problem: Det er for nemt at ødelægge, hvis det ene hold kun er interesseret i det. Det har stort set alle fodboldfolk indset, og derfor føler størstedelen af trænerne, at deres hold skal være med til at skabe en kamp. Blandt disse trænere finder man ikke Ole Mørch. Hans indgangsvinkel til udekampen i Parken var præcis den samme som i den TVS-transmitterede hjemmekamp mod OB: Et point frem for alt. Efter at have set Herfølge i disse to kampe og mod FCK i efteråret må man ikke spørge sig selv, hvorfor der kun kommer omkring 1000 personer til Herfølges hjemmekampe, men hvorfor der kommer hele 1000?
Efter Herfølge kom foran 1-0 ved et tvivlsomt frispark, begyndte FC København lige så stille at bevæge sig ind i sin onde frustration - dårligt spil - cirkel. Henrik Larsen havde dog en stor mulighed kort efter Herfølges scoring. Stor pasivitet på udskiftningsbænken, da FCK's venstreside slet ikke fungerede, og sidst i halvlegen måtte Morten Nielsen ud efter en fiberskade. I stedet kom Martin Johansen, der af uvisse årsager ikke var i startopstillingen, på banen.
Anden halvleg formede sig som et stort FCK pres afbrudt af enkelte kontraangreb fra Herfølge, der dog aldrig var farlige. Kampens klimaks faldt ganske kort før slut, da Henrik Larsen scorede på en chance á la den, han udlignede på mod Silkeborg.
Efter kampen blev han og Martin Johansen hyldet af tilskuerne for en god indsats.

De 3 bedste FCK spillere: Martin Johansen, Henrik Larsen, Michael Mio Nielsen


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.