AGF: Ingen
FCK: David Nielsen, Carsten V. Jensen, Carsten Hemmingsen, Michael Mio Nielsen

Tilskuere: 6.672

FC København: Karim Zaza 5, Diego Tur 5, Martin Nielsen 6, Michael Mio Nielsen 5, Morten Nielsen 4, Bjarne Goldbæk 7, Carsten Hemmingsen 6, Henrik Larsen 5, Carsten V. Jensen 4, Mate Sestan 7, David Nielsen 3 (Kenneth Jensen UB)

Skuffende at kun 6.672 tilskuere havde fundet vej til Århus Stadion på denne noget triste søndag eftermiddag. Kun en enkelt bus fra FCKFC plus en del selvrejsende fans var der til at støtte løverne og for at se om sommerens sejr kunne gentages.
Træner Kent Karlsson havde måtte ændre i startopstillingen på flere pladser pga. skader og karantæne. Martin Nielsen var tilbage som bagerste mand, Carsten V. tilbage på venstrekanten og David Nielsen tilbage i front. Ude var Falch, Højer og Peter Nielsen.
AGF havde fire tidligere FCK'ere i deres startopstilling; Torben Piechnick, Anders Bjerre, Carsten Hallum og Jesper Sørensen.
Det blev en kamp hvor FCK startede bedst på den tunge bane og med Goldbæk som toneangivende var FCK i boldbesiddelse i store dele af 1. halvleg. Det var dog efter et flot kontraangreb, at FCK i det 22. minut kunne bringe sig foran med 1-0. Efter et hjørnespark til AGF bliver bolden befriende sparket op af banen og Mate Sestan kommer først på bolden. Han løber nemt fra Jesper Sørensen, og afleverer ind foran mål hvor Goldbæk nemt kan score. Et meget flot kontraangreb.
Senere får Sestan en stor chance, da David presser Lars Windfeld og Sestan sparker første gang på kontraen som desværre blokeres af Windfeld og Piechnick i fællesskab.
I slutningen af halvlegen får AGF et hjørnespark, hvor en gammelkendt situation viser sig. Markeringerne svigter og Piechnick er helt blank og header på mål. Der reddes, men kun for at se Anders Bjerre sende returbolden i mål. Ærgerligt for vi havde været de bedste i en jævn første halvleg.
I anden halvleg kommer der mere drive over kampen, og AGF kommer mere med i spillet, men igen er det FCK som kommer foran. Altid pågående og aggressive Sestan opfanger en fejlaflevering og fældes klokkeklart af Windfeld. Hemmingsen scorer på straffesparket, men hvorfor blev Windfeld ikke præsenteret for det røde kort???
Fire minutter senere sker der noget i den anden ende. Carsten Hallum har bolden inde i feltet helt nede ved baglinien. Han dribler væk fra målet og Zaza forfølger ham og Hallum vælter. Om der er straffespark er svært at se, men Zazas forsøg på at nå bolden virker lidt overilet. Piechnick scorer sikkert på det dømte straffespark og stillingen er 2-2.
Ti minutter senere har FCK hjørnespark. Efter lidt kontra ender bolden hos Hemmingsen som banker bolden på stolpen og senere i samme angreb har Sestan et frækt saksespark, som går over mål.
Tyve minutter før tid skiftes Kenneth Jensen ind i stedet for en noget anonym David. Kenneth får fem minutter senere chancen for at afgøre kampen, da han bliver spillet helt blank foran mål af Sestan. Kenneth rammer desværre helt forbi bolden og har således stadig sit første FCK-mål tilgode.
Kampen ender således uafgjort 2-2; et resultat vi på forhånd godt kunne være tilfredse med (se optakt til kampen!), men som kampen udartede sig er skuffende. Foran 2 gange og så alligevel kun 1 point. Som en spiller sagde på færgen "Vi tabte to point i dag, så det var aldeles ikke godt nok" Kampen nåede aldrig de spillemæssige højder vi har set tidligere, og FCK virkede lidt mærkede af torsdagens kamp mod Real Betis.
Zaza spiller en rimelig kamp, men virker lidt klodset ved straffesparket. Forsvaret har godt fat i Agf'erne ude på banen, men igen er der problemer på dødboldssituationer. På midtbanen er det Goldbæk og Hemmingsen der er de bærende kræfter, mens banen virkede lidt for tung for Larsen. Fremme viser Sestan stor pågåenhed og i en direkte sammenligning er han p.t. bedre end David.