9.4.97: Silkeborg - FC København 1-1 (1-0)

25. 1-0 Bora Zivkovic
75. 1-1 Henrik Larsen

Holdopstilling
Karim Zaza, Aki Hyryläinen, Morten Falch, Michael Mio Nielsen, Henrik Larsen, Carsten V. Jensen, Morten Nielsen, Carsten Hemmingsen, Bjarne Goldbæk, David Nielsen (Martin Johansen), Kenneth Perez


Første halvleg af den første pokalsemifinale var ikke den bedste for nogen af holdene. Hvorvidt det var kampens store betydning eller den ujævne bane, der havde skylden er uvist.
Kampen begyndte med en lille rystelse for FCK-fansene, da det viste sig, at Antti Niemi ikke kunne stille op. Imidlertid var det i markspillet, der kom FCK-problemer, efterhånden som spillerne lod sig tirre af Lars Gerner. I det fremadrettede spil glemte FCK helt at benytte sig af sin sædvanligvis yderst dynamiske højrefløj, Morten Nielsen. Derimod var det defensive arbejde godt, og silkeborg kom kun til få chancer. Imidlertid gav dårlig markering ved et SIF-frispark Bora Zivkovic mulighed for at score.
I anden halvleg kom FCK mere med i kampen, og skabte store chancer ved David Nielsen, Bjarne Goldbækog Morten Nielsen, og det var fuldt fortjent, da Henrik Larsen scorede sit FCK-debutmål i en lidt tilfældig situation. Kampen afsluttedes med chancer til begge hold og selvom FCK kunne have vundet, giver resultatet en god udgangsposition før anden akt i Parken, hvor København traditionelt har et godt tag i Silkeborg.

De 3 bedste FCK spillere: Morten Falch, Bjarne Goldbæk og Karim Zaza


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 20. april 1998.