1.6.97: KB - B 93 5-1 (1-1)

Ynglinge-kamp:
Søndag formiddag d. 1. juni på Frederiksberg Stadion. På papiret var der lagt op et kamp mellem to af de store københavnske giganter på ungdomsfronten. Så man derimod på den faktiske stilling i 1. ynglinge-division, kreds 1, kunne opgøret mest karakteriseres som et top-mod-bund opgør med KB som storfavoritten. KB'erne tog da også initiativet fra starten og tilspillede sig flere gode muligheder. Som dog alle blev misbrugt. B 93'ernes udgangspunkt var meget defensivt og tydeligt langt an på kontraspil. Alligevel, og ganske symptomatisk for KB's ineffektivitet i kampens indledning, bragte de sig også foran på netop en kontra 15 min. inde i 1. Halvleg. Deres første afslutning overhovedet i kampen, og stort set deres eneste. Efter scoringen satte KB yderligere pres på og formåede at udligne på et fladt spark ved Ronnie Sørensen, holdets anfører, inden pausen. Billedet var det samme i 2. halvleg. KB pressede og fik omsider udbytte af sit overtag efter ca. et kvarters spil. Newroz Dogan scorede. Ved stillingen 2-1 fik KB udvist Martin Dons, men det fik nærmest den virkning at B 93-spillet faldt helt sammen. Trods trænerens indædte "Nu har vi dem!"-brøl fra sidelinien. Newroz Dogan brillerede for alvor efter sin scoring og afgjorde i realiteten kampen, da han i minutterne efter udvisningen havde sidste fod på både KB's tredje og fjerde mål. Begge gange efter flotte kombinationer gennem et noget stillestående B 93-forsvar. Det glædelige resultat for den unge Dogan: et vaskeægte hattrick. KB'ernes målfest blev afsluttet af Rasmus Andersen. Generelt kan man sige at KB viste meget flot og teknisk spil, især ved anfører Ronnie Sørensen og 3-målsskytten Newroz Dogan. Ironisk nok kom deres tekniske færdigheder først for alvor til sin ret efter udvisningen. Mens B 93 havde forbløffende lidt at byde på. Meget sigende er det, at målmanden var deres bedste.