Ris og ros af Fusionsnipsernes hjemmeside


Yahoo

Yahoo! har givet Fusionsnipserne i kategorien: Regionalt: Lande: Danmark: Amter: Københavns Amt: Sport og fritid: Sport: Fodbold: FC København:

Yahoo! om udmærkelsen: "Sider med -symboler er dem vi mener har en god præsentation eller et godt indhold for sine respektive temaområder. Gør det til en regel at tjekke disse sider først."


Kvasir har givet Fusionsnipserne denne beskrivelse: "Søger at skabe interesse og debat om FC København og Superligaen. Samtidig indeholder siden nyheder, kampreferater, optakt samt en uovertruffen Sportsjournalistisk - Dansk Ordbog."

I kategorien: Kvasir : Sport og friluftsliv : Fodbold : Danmark : Superligaen : FC København

Plus et "pletskud" - :-] som ifølge Kvasir er givet med begrundelsen:
"Pletskudet angiver at websiden, af redaktionen ønskes fremhævet. Det er din sides indhold, design, tekniske løsning eller underholdende kvalitet, som har fået Kvasirs redaktion til at tildele dette kvalitetsstempel."


Fusionsnipserne
Uofficielt fan-sted for FCK  
Hvad betyder det egentlig, når en fodboldspiller får badebilletten, og kan det mon hænge sammen med den bølge, de altid taler om, når Danmark har scoret? Sportsjournalistik er ikke altid lige nemt at forstå og slet ikke, hvis man kun glimtvis følger med i denne del af kulturlivet. Fortvivl ikke - dette web-sted leverer hjælpen i form af en sportsjournalistisk-dansk ordbog! Hvor det er muligt har forfatterne sat navn på sportsudtrykkets ophavsmand - og Jørn Mader kan godt være stolt over sit omfangsrige bidrag. Faktisk er ordbogen kun en lille del af en fusionsnipsernes fan-sted for FCK (men nok den del, der er sjovest for ikke-fans). På den øvrige del af web-stedet kan FCK's tilhængere finde en lang række uundværlig fan-fakta om FCK, spillerne, og hvordan man laver et rigtig holdbart banner.

Omfattende informationer om FCK og en sjov sportsjournalistisk-dansk ordbog  
HN
Indhold
Design
Teknologi
Samlet


Fusionsnipserne.
Copyright © 1997-1998
Sidste rettelse: 21. oktober 1998.